صنایع چوبی آنتیک کابین طراحی وساخت انواع کابینت با جدید ترین متد روز انواع کمد های دیواری در طرحهای متنوع انواع درب های HDFترکیه سرویس خواب و بوفه حسین نیرومند 09144065491 , 09148457399
صنایع چوبی آنتیک کابین طراحی وساخت انواع کابینت با جدید ترین متد روز انواع کمد های دیواری در طرحهای متنوع انواع درب های HDFترکیه سرویس خواب و بوفه حسین نیرومند 09144065491 , 09148457399
این واحد تولیدی با اتکاء به دانش فنی و سلایق مشتری، تصمیم به تولید انواع میز LCD با متریال MDF نموده است. قبول کلیه سفارشات به صورت تعداد یا سفارشی به صورت کاملا اختصاصی انجام می پذیرد.
|
نحوه چیدن وسایل آشپزخانه باید به گونه ای باشد که فرد در هنگام کار از راست به چپ حرکت کند ، این کارها عبارت اند از :
1 - استفاده از سطوح نگهداری وسایل
2 - تدارک مواد غذایی
3 - آشپزی ، پخت وپز
4 - شستشوی ظروف در سینک و آبگیری
سینک های ظرفشویی و تخته آبگیری ظروف یا آبچکان باید مناسب با داخل کابینت ها باشد، چون در داخل این کابینت ها می توان یک سطل زباله ، ماشین ظرفشویی و چیز های دیگر را جای داد. استفاده از سینک های ظرفشویی دو لگنه مناسب تر است چون از یک طرف ان آبگیری ظروف و از طرف دیگر برای قرار دادن ظروف کثیف استفاده می شود. ماشین ظرفشویی باید در طرف راست یا چپ سینک قرار گیرد. وجود دستگاه مکش هوا در بالای اجاق الزامی است هود های مکنده برای این کار مناسب هستند .این سیستم با وجود حفره ای رو به بیرون نسبت به سیستم های چرخشی یا همان هواکش بیشتر کارآمد بوده و مورد توجه افراد واقع می شوند. در هنگام طراحی و نقشه کشی به منظور ایجاد فضای کافی برای نگهداری و ذخیره مواد در آشپزخانه باید به ابعاد کابینت ها و لوازم داخل آنها توجه کرد اجاق های گازی و برقی مدرن رومیزی باید طوری طراحی شوند که متناسب با لولزم دیگر بوده و در مجموع باعث سهولت روند کار در آشپزخانه گردند . بهترین طراحی که دارای کارایی بالایی است طراحی است که سینک ظرفشویی با اجاق گاز فاصله ای داشته باشد ، اما با فاصله مناسب و در امتداد یکدیگر قرار گیرند . این عمل فضای بسیار مناسبی برای آماده کردن غذا می دهد و همچنین جای مناسبی برای انباشته کردن ظروف چینی ، برای شستشو قرار می دهد .نحوه چیدن وسایل آشپزخانه باید به گونه ای باشد که فرد در هنگام کار از راست به چپ حرکت کند ، این کارها عبارت اند از :
1 - استفاده از سطوح نگهداری وسایل
2 - تدارک مواد غذایی
3 - آشپزی ، پخت وپز
4 - شستشوی ظروف در سینک و آبگیری
سینک های ظرفشویی و تخته آبگیری ظروف یا آبچکان باید مناسب با داخل کابینت ها باشد، چون در داخل این کابینت ها می توان یک سطل زباله ، ماشین ظرفشویی و چیز های دیگر را جای داد. استفاده از سینک های ظرفشویی دو لگنه مناسب تر است چون از یک طرف ان آبگیری ظروف و از طرف دیگر برای قرار دادن ظروف کثیف استفاده می شود. ماشین ظرفشویی باید در طرف راست یا چپ سینک قرار گیرد. وجود دستگاه مکش هوا در بالای اجاق الزامی است هود های مکنده برای این کار مناسب هستند .این سیستم با وجود حفره ای رو به بیرون نسبت به سیستم های چرخشی یا همان هواکش بیشتر کارآمد بوده و مورد توجه افراد واقع می شوند. در هنگام طراحی و نقشه کشی به منظور ایجاد فضای کافی برای نگهداری و ذخیره مواد در آشپزخانه باید به ابعاد کابینت ها و لوازم داخل آنها توجه کرد اجاق های گازی و برقی مدرن رومیزی باید طوری طراحی شوند که متناسب با لولزم دیگر بوده و در مجموع باعث سهولت روند کار در آشپزخانه گردند . بهترین طراحی که دارای کارایی بالایی است طراحی است که سینک ظرفشویی با اجاق گاز فاصله ای داشته باشد ، اما با فاصله مناسب و در امتداد یکدیگر قرار گیرند . این عمل فضای بسیار مناسبی برای آماده کردن غذا می دهد و همچنین جای مناسبی برای انباشته کردن ظروف چینی ، برای شستشو قرار می دهد .
به طور کلی اجرای کابينت آشپزخانه شامل دو مرحله ميشود: مرحله اول ساخت کابينت و مرحله دوم شامل نصب کابينت در آشپزخانه ميباشد.
در ساخت کابینت باید مراحل زیر رعایت شود :
پيش طرح به منظور ايجاد منظره ای از طرح نهايی در ذهن خريدار ميباشد، به نحوي که بتوان توضيحاتی را از روي آن براي خريدار بيان نمود و سليقه ودرخواست او را در طراحي اصلی پياده نمود.
منظور از رعایت اصول فنی طراحی کابینت آشپزخانه منظور همان اندازه بین کابینت آشپزخانه و یخچال و-اجاق گاز و . . . میباشد.
منظور از داشته ها اندازه ی ماشین ها ، فرگاز ویا هر چیز دیگری جای آن ، ( پهنا ، عمق ، عرض ) میباشد.
سینک بر دو نوع است :
1- سینک تو کار
2- سینک رو کار
اجاق گاز بر دو نوع است:
1- صفحه ای
2- فردار
هود آشپزخانه بر 3 نوع است:
1- هود شومینه ای یا قیفی
2- هود آیلند یا جزیره ای
3- هود زیر کابینت
صنایع چوبی آنتیک کابین
حسین نیرومند 09148457399 , 09144065491
تعداد صفحات : 2