با عرض سلام و خسته نباشید.امیدوارم در این وبلاگ لحظات خوب وخوشی را سپری کنید
کلاس حرفه و فن در تاریخ ۱۳۹۲.۲.۹ روز دوشنبه به روایت تصویر....
برای دیدن بقیه تصاویر به ادامه مطلب بروید...
در ميان مخلوقات، انسان تنها موجودي است که قدرت تفکر داردو در ساختن ابزار و وسايل، تواناست. او مي تواند براي ساخت ابزارهاي مورد نياز خود انديشه کند و آنها را بسازد و براي حل مشکلات و مسائلي که بر سر راهش قرار دارد، از آنها استفاده کند. اوهنگام توليدابزارياحلّ مسائل ومشكلات،ابتدايك طرح ذهني داردوبراي عملي كردن آن تلاش مي كند.انسان اطلاعات،دانش ومهارت هاي لازم رابدست مي آوردوبابكارگيري موادوابزار،وسيله ياابزارجديدي مي سازد؛مانند:خودروهاي جديد،ماشين هاي دوخت جديد،داروهاي جديدو...
*تعريف محصولات فنّاوري:
به ابزارووسايلي كه انسان آن هارامي سازد،محصولات فنّاوري مي گويند.
مي توان گفت همه ي ابزارها و وسايلي که در کارگاهها و مراکز صنعتي ساخته مي شود، از محصولات فناوري است. كوشش هاي انسان براي ساخت ابزار از يک سو، سبب آسان ترشدن کارهاوسرعت بخشيدن به آن هاوازسوي ديگر،باعث پيشرفت انسان وايجادتغييرات زيادي در زندگي اوشده است.انسان براي ساخت ابزاربه دانش و مهارت نياز دارد.
براي ديدن كامل متن به ادامه مطلب برويد...
1- آيا افراددر سنين مختلف با فعاليت هاي متفاوت به غذاي يكساني نياز دارند؟
خير. براي نمونه در سنين كودكي و نوجواني كه سرعت رشد و تكامل بيشتر است بدن احتياج به مواد غذايي بيشتري دارد ولي در سنين پيري با كم شدن فعاليت احتياج به بعضي مواد غذايي كمتري مي شود.
2- اگر غذاي انسان متناسب با نياز او نباشد، چه مسائلي ايجاد مي شود؟
1. كمبود مواد غذايي در كودكان و نوجوانان سبب اختلال در رشد جسمي و ذهني آن ها مي شود.
2. استفاده بيش از حد مواد غذايي سبب چاقي كه خود عامل بسياري از بيماري ها ست.
از سالها پیش نانواها برای این که خمیر نان زودتر ور بیاید و بتوانند سریع تر و به تعداد بیشتری نان بپزند، از جوش شیرین استفاده می کرده اند. درحالت طبیعی ، فرایند تخمیر نان ، باید با خمیر ترش انجام شود که در این صورت ، حدود 3 تا 4 ساعت طول می کشد تا خمیر ور بیاید . با استفاد از جوش شیرین ، جلوی فرایند طبیعی تخمیر نان گرفته می شود و در نان ، تخمیر غیر طبیعی ایجاد می گردد ، به این صورت که جوش شیرین به واسطه فعل و انفعالاتی که در خمیر به وجود می آورد ، باعث می شود نان پف کند و به نظر برسد خمیر تخمیر شده است . اما تخمیر واقعی صورت نمی گیرد و فیتات ها در خمیر باقی می مانند . باقی ماندن فیتاتها در نان باعث می شود جذب فلزهای 2 ظرفیتی تغذیه ای مثل کلیسم ، آهن و روی کم شود و کمبود این مواد پیش آید . فقر این مواد از مشکلات تغذیه ای کشورماست . از سوی دیگر جوش شیرین ویتامین های گروهB را در نان از میان می برد و احتمال بروز بیماری گوارشی را افزایش می دهد و حتی موجب افزایش عوارض دوران بارداری و تولد نوزادانی با وزن کم می شود .
نانهایی که با جوش شیرین پخته می شوند ، مزه خوبی ندارند و کیفیت آنها به حدی پایین است که چند ساعت پس از پخت ، دیگر قابل خوردن نیستند . استفاده از جوش شیرین درپخت نان ، از سال 1375 بر اساس پیشنهاد معاونت بهداشتی وزارت بهداشت - درمان و آموزش پزشکی ، ممنوع شده است
الیاف نساجی در دو گروه تقسیم بندی میشوند:
ساخت خانه های متحرک یکی از متدهای پیشرفته در امر مقاوم سازی در برابر زلزله است از این روش در ساخت ساختمان ها، آپارتمان ها، کارخانه ها و ساختمانهای مراکز تجاری استفاده می شود. این روش بسیار کم خرج است و در مناطقی که از نظر مقاومت در مقابل زلزله از سطح پایینی برخوردارند و در نواحی زلزله خیز سراسر جهان واقع شده اند بسیار مناسب و مقرون به صرفه می باشد بدین ترتیب تمامی اصول ساختمان سازی به سمت ساختمان سازی مکانیکی متحول می شود. این ساختمان ها در برابر تمامی بلایای طبیعی از قبیل سیل، آتشفشان، رانش زمین و همچنین در مقابل زلزله های خطرناک و مهیب و حملات تروریستی هم مقاوم می باشد.
این طریقه مقاوم سازی که شیوه مهندسی ساختمانی "هاپکن" نام دارد نوعی مهندسی مکانیکی است که مدیریت و ابداع و سنجش تکنیکی آن را فردی به نام هاپکن به انجام رسانیده است. وی تا کنون چندین مورد از ماشین آلات مکانیکی را طراحی کرده و در این زمینه چند ابداع نوین داشته است.
وی طی مطالعاتش در دانشگاه فنی و همندسی هلند انیشه ساخت سیستم ساختمان ساری خانه های متحرک به فکرش خطور کرد. چندین سال بعد وی ایده اش را در این خصوص تکمیل کرد.
برای دیدن کامل متن به ادامه مطلب بروید....
ترانسفورماتور (Transformer) :
وسیلهای است که انرژی الکتریکی را به وسیله دو یا چند سیمپیچ و از طریق القای الکتریکی از یک مدار به مداری دیگر منتقل میکند. به این صورت که جریان جاری در مدار اول (اولیه ترانسفورماتور) موجب به وجود آمدن یک میدان مغناطیسی در اطراف سیمپیچ اول میشود، این میدان مغناطیسی به نوبه خود موجب به وجود آمدن یک ولتاژ در مدار دوم میشود که با اضافه کردن یک بار به مدار دوم این ولتاژ میتواند به ایجاد یک جریان در ثانویه بینجامد.
برای دیدن بقیه متن به ادامه مطلب بروید....
تعداد صفحات : 2
با عرض سلام و خسته نباشید.این وبلاگ جهت ارتقاء سطح علمي دانش اموزان عزیز و دبيران محترم راه اندازی شده است.امیدوارم بتوانید از مطالب ان بهره کافی ببرید