loading...
نشریه دبیرستان آزادگان
سید امید بازدید : 12 1393/05/29 نظرات (0)

بادمجان گیاهی است یك ساله با برگ های بیضی شكل و متعلق به خانواده ای است که در آن، گوجه فرنگی، فلفل و سیب زمینی وجود دارند.

بادمجان از زمان های بسیار قدیم در هند كشت می شده و از آن جا به نقاط دیگر جهان، راه یافته است.

چین از قرن نهم هجری شروع به كشت و زرع آن كرد.

در ایران نیز مرغوب ترین نوع آن را به كاشان نسبت می دهند.

فواید تغذیه ای بادمجان دارای خواص تغذیه ای بسیار مفید است به شرط این که سرخ نشود.

* از ویتامین های موجود در بادمجان می توان به ویتامین های گروهB ، ویتامین A و C و مواد معدنی مختلف از جمله كلسیم، فسفر، مس، گوگرد، منیزیم، پتاسیم و آهن اشاره کرد.

* علاوه بر ویتامین ها و املاح یاد شده، بادمجان دارای فیتونوترینت هایی است که خاصیت آنتی اکسیدانی فوق العاده ای دارند. فیتونوترینت های موجود در بادمجان شامل اجزای فنولیکی مانند کافئیک و کلوروژنیک اسید و فلاوونوئیدها مانند ناسونین می باشند. اجزای فنولیکی دارای خاصیت ضد سرطانی، ضدکلسترول بد خون و ضد ویروسی می باشد.

خواص درمانی:
بادمجان را حتما باید به حالت کاملا رسیده مصرف کرد زیرا خام آن طعم تلخ دارد و در آن هاییی که آسم و برونشیت دارند باعث تحریک این بیماری ها می شود.

  1. بادمجان اثر نرم کننده و مدر دارد.
  2.  بادمجان به علت دارا بودن آهن در رفع کم خونی داروییی موثتر است.
  3.  بادمجان را می توان برای از بین بردن ورم و التهاب روی عضو ملتهب گذاشت.
  4.  دانه ی بادمجان ایجاد یبوست می کند.
  5.  ریشه بادمجان ، شاخه های خشک شده و برگ های آن اثر بند آورنده ی خون را داراست، قابض است و می توان از آن برای درمان احتلام شبانه و انواع خونریزی ها استفاده کرد.
  6. بادمجان پادزهر خوبی برای مسمومیت های حاصل از خوردن قارچ سمی است.
  7.  خوردن بادمجان گرفنگی  رگ ها را باز می کند و شخص را از خطر  سکته ی قلبی محفوظ می دارد.
  8.  بادمجان برطرف کننده ی یبوست است.
  9.  اگر برگ ها و پوست سیاه بادمجان را بجوشانید این جوشانده ی درمان اسهال خونی است.
  10.  جوشانده ی ریشه ی بادمجان درمان بیماری آسم است.
  11.  بادمجان معده را تقویت می کند.
  12.  آب زردرنگی که در موقع نمک زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج می شود برای خشک کردن عرق دست و پا بهترین دارو است و اشخاصی که دست و پایشان مرتبا عرق می کند باید دست و پای خود را با آن چند بار در روز بشویند تا از شر این مرض رهایی یابند.
  13. اگر بادمجان را بسوزانید خاکستر آن را با سرکه خمیر کنید و به زگیل بمالید زگیل کنده خواهد شد.
  14. از بادمجان می توان به عنوان مسکن برای تسکین درد استخوان شکسته و ضرب خورده استفاده کرد بدین طریق که باید بادمجان را در فر بگذارید تا نیم پز شود. سپس آب آن را با فشار بگیرید و بعد به میزان نصف این مقدار آب به آن شکر اضافه کنید آن را به هم بزنید و بنوشید.
  15. بادمجان دارای یک ماده ضد تشنج است که در درمان بیماری صرع اثر بسیار خوبی دارد.
  16. بادمجان با همه ی خواصی که گفته شد نباید مورد استفاده ی اشخاصی ه بواسیر و یا درد چشم دارند قرار گیرد زیرا بیماری آن ها راتشدید می کند اگر این اشخاص می خواهند بادمجان بخورند بهر است آن را با گوشت و روغن و یا سرکه بپزند و بخورند.

 

سید امید بازدید : 19 1393/05/28 نظرات (0)
سید امید بازدید : 12 1393/05/28 نظرات (0)

بنده در سال 82 و تقريبا 6 ماه پس از سقوط صدام به سرداب حرم حضرت مشرف شدم.

 

علت اينكه برخي از حرم‌هاي مطهر ائمه(ع) داراي سرداب هستند به اين خاطر است كه به مرور زمان، زمين‌هاي اطراف حرم به خاطر

 

 ساخت و سازها، گذر زمان، وزش باد و شرايط جوي از سطح حرم بالاتر آمده است و به اين دليل سرداب ايجاد شده است به طور مثال

 

در نجف اشرف علت اينكه حرم حضرت اميرالمؤمنين‌(ع) سرداب ندارد به اين خاطر است كه حرم حضرت در بالاترين نقطه شهر واقع

 

 شده اما در كربلاي معلي، حرم حضرت سيدالشهدا و حرم حضرت اباالفضل‌العباس(ع) در گودي واقع شده است.

 

اما سرداب حرم حضرت اباالفضل‌العباس(ع) حدودا 4 متر پايين‌تر از سطح حرم قرار دارد و ما به اتفاق شيخ مهدي كربلايي، امام جمعه

 

 حرم امام حسين‌(ع) به اين سرداب مطهر وارد شديم و در واقع تا پيش از اين تاريخ، سرداب حرم حضرت كاملا قفل بود و كسي اجازه

 

 ورود به آن را نداشت.

 

در سرداب حرم حضرت اباالفضل(ع) چيزهايي ديدم كه برايم آن روز را بعنوان شيرين‌ترين و زيباترين روز طول عمرم رقم زد. فداكار

 

 در توضيح مشخصات سرداب حرم حضرت اباالفضل‌العباس(ع) گفت: پس از آنكه از صحن حرم وارد رواق مي‌شويد در ادامه شما وارد

 

 محدوده گنبد‌خانه مي‌شويد كه مي‌توان همين رواق‌ها را در قسمت سرداب نيز در نظر گرفت كه با عرض 1.5 متر در 2 متر به صورت

 

 گنبدي پوشانده شده و قسمت پايين پاي حضرت مسيري دارد كه وارد محوطه گنبد خانه در قسمت سرداب مي‌شود.

 

در داخل سرداب وقتي به قسمت زير گنبدخانه رسيديم، بخشي بود كه تا ارتفاع كمر به داخل آب رفتيم؛ در واقع محوطه داخل سرداب

 

 حرم حضرت تا ارتفاع حدود يك متر و 10 سانت در آب قرار دارد و اين قسمت از سرداب به گونه‌اي ساخته شده كه يك نفر بيشتر

 

 نمي‌‌تواند از آن عبور كند. وي ادامه داد: پس از ورود به اين قسمت از سرداب، شيخ مهدي كربلايي در جلو حركت مي‌كرد و من پشت

 

سر او تا كه به قبر مطهر حضرت اباالفضل‌العباس(ع) رسيديم.

 

وقتي به قبر مطهر حضرت در سرداب رسيديم، من دست خود را به داخل آبي بردم كه بر روي قبر مطهر حضرت ايستاده بود و جرعه‌اي

 

از اين آب نوشيدم، تا ارتفاع حدود 10 سانت بر روي قبر مطهر حضرت آب ايستاده بود و به تمام مقدسات قسم تا آن لحظه از عمرم آبي‌

 

 گواراتر و زلال‌تر از اين آب نديده و ننوشيده‌ بودم.

 

در آن لحظاتي كه در داخل سرداب حرم حضرت اباالفضل‌العباس(ع) در حركت بوديم كسي متوجه حال خود نبود و و با حركتمان، آب

 

موج برمي‌داشت؛ در آن لحظات اين احساس به من دست داد كه اين آب در اطراف قبر به حضرت اباالفضل(ع) التماس مي‌كند و اگر

 

 روزي پرده‌ها كنار رود، حقايق بزرگي مشخص مي‌‌شود، بواسطه اين آب بود كه حضرت اباالفضل‌العباس(ع) ساقي طفلان عطشان حرم

برای خواندن ادامه داستان برروی ادامه مطلب کیلیک کنید!

 

 

سید امید بازدید : 20 1393/05/28 نظرات (0)

بی شک یکی از اصلی ترین عوامل افزایش رتبه سایت یا وبلاگ در گوگل (رنک گوگل) ، وجود لینک شما در سایت ها و صفحات اینترنتی مختلف و یا در اصطلاح تبادل لینک می باشد که به نوعی جلوه دهنده محبوبیت وبلاگ یا سایت شما خواهد بود. امروزه اکثریت کاربران بر این عقیده هستند که هرچه با وبلاگ ها و سایت های دیگر تبادل لینک داشته باشند به نفع آنهاست و باعث افزایش رنکینگ گوگل آنها خواهد شد ، اما همیشه اینطور نیست. اکنون سوال این است که چه تبادل لینک هایی مفید و باعث افزایش رنک گوگل و کدام بی تاثیر و حتی باعث کاهش رتبه یک وبلاگ می شود؟!

 

 

برای مشخص شدن این مسئله دو پارامتر مهم هستند ، یکی تعداد بازدید و دیگری رتبه گوگل سایتی که با شما تبادل لینک می کند.

تبادل لینک مفید :

سعی کنید با سایت ها و وبلاگ هایی تبادل لینک کنید که

اولویت اول :  رتبه گوگل آنها از شما بالاتر یا برابر با رنک گوگل شماست.

اولویت دوم :  به واسطه آمار آن سایت ها،  بازدید کننده برای شما بفرستند که آمار بازدید صفحه شما بالاتر برود (حتی اگر رتبه گوگل آنها از رتبه گوگل خودتان کمتر است)

اولویت سوم :  لینک شما در کل صفحات سایت مقصد درج شود و نه فقط در یک صفحه خاص از آن سایت !

 

تبادل لینک غیر مفید :

- شما سایتی را لینک کرده اید که رتبه گوگل آن سایت ، از رنک شما کمتر است و بازدید کننده ای هم از آن برای سایت شما نمی آید.

- شما سایتی را لینک کرده اید که لینک سایت مقصد در تمام صفحات سایت شما وجود دارد اما لینک شما در یک صفحه خاص از آن سایت ، درج شده است.

- شما سایتی را لینک کرده اید که در آن سایت علاوه بر لینک شما ، بیش از ۱۰۰ لینک دیگر درج شده است.

 

حال ببینیم  تبادل لینک چطور باعث افزایش یا کاهش رتبه گوگل می شود !

گوگل برای محاسبه رتبه وبلاگ یا سایت شما ، پارامترهای مختلفی را می سنجد. از مهمترین آنها تعداد لینک های موجود از شما ، در صفحات وبلاگ ها یا سایت های دیگر می باشد. مثالی میزنیم که بطور ساده متوجه خواهید شد، در نظر بگیرید سایتی دارای رتبه گوگل ۴ می باشد. این سایت مثلا ارزشی حدود ۴۰۰ واحد دارد ، و تعداد ۱۰ سایت دیگر با سایت مبدا تبادل لینک کرده اند. سایت مبدا حدود نیمی از کل ارزش رتبه خود را با تبادل لینک با سایت ها و وبلاگ های دیگر تقسیم می کند یعنی ۲۰۰ واحد . در این مثال ، ۲۰ واحد به ارزش رتبه گوگلی که هر سایتی که در سایت اصلی لینک شده است اضافه میشود چون ۱۰ سایت لینک شده داشتیم.حال اگر تعداد سایت هایی که در سایت مبدا لینکشان درج شده باشد ، ۲۰ تا شود ، هر سایت حدود ۱۰ واحد نصیبشان خواهد شد و هرچه تعداد لینک های موجود در سایتی بیشتر شود سهم ارزش دریافتی از تبادل لینک برای افزایش رتبه گوگل کمتر می شود.

ضمنا در مثال بالا اگر رنک سایت شما ۴ باشد و با سایت دیگر رنک ۴ تبادل لینک کنید همان ارزشی که رنک شما نصیب سایت تبادل کننده می کند ، نصیب شما می شود اما اگر با سایت رنک پایین تر از خود ، تبادل لینک کنید مثل این خواهد بود که شما ۱۰ امتیاز به سایتی میدهید اما آن فقط ۶ تا به شما برمی گرداند. پس گاهی این موارد باعث ضرر زدن به رتبه گوگل شما خواهد شد.

گوگل برای سایت هایی که بیش از ۱۰۰ لینک خارجی در صفحه شان باشد ارزش بسیار کمی قایل می شود و عملا سایت های لینک شده در آن ، تاثیر محسوسی از تبادل لینک نخواهند دید.

قابل توجه صاحبان وبلاگ : با کمی گشت و گذار در اینترنت ، سایت های ایرانی بسیاری دیده می شوند که آمادگی خود را برای تبادل لینک آن هم با هر وبلاگ یا سایت با رتبه کمتر یا بیشتر حتی رتبه صفر اعلام کرده اند، آنها با درج لینک شما فقط در یک صفحه از سایتشان ، تنها به فکر منافع خود هستند. چون شما لینک آنها را در کلیه صفحات خود درج می کنید اما آنها فقط در یک صفحه لینک شما را درج می کنند و معمولا بازدیدکننده چندانی هم برای شما نمی فرستند. پس مراقب این ترفندهای افراد سودجو باشید!

سید امید بازدید : 14 1393/05/26 نظرات (0)

طرز تهیه فلافل خوزستانی

 مواد لازم:

 نخود خیس شده =250 گرم

 پیاز =یك عدد بزرگ

 سیر= 3 حبه

 رب گوجه فرنگی =یك قاشق مربا خوری

 سیب زمینی آب پز =1 عدد كوچك

 ادویه كار ی=2 قاشق چایخوری

 فلفل و نمك و زردچوبه= به میزان دلخواه

 طرز تهیه:

 ابتدا نخود را به همراه پیاز و سیر چرخ كرده (نخود چرخ شده باید كمی زبر باشد)سپس سیب زمینی رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقیمانده را به مایه نخود اضافه نموده و خوب ورز میدهیم . لازم بذكر است قبل از سرخ كردن فلافل مقداری كمی آب اضافه كرده تا مایه نسبتاٌ نرمتر شود با این كار فلافل ترد خواهد شد.

 نكات مهم :

 1- هیچوقت به مایه فلافل تخم مرغ اضافه نكنید زیرا طعم واقعی فلافل را از بین میبرد و مانند كتلت خواهد شد .

 2- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به میزان بیشتری استفاده شود .

 3- میتوان بجای رب گوجه از یك عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده كرد .

 4- برای سرخ كردن از ظرف كوچك و گود استفاده شود برای صرفه جویی در روغن و سرعت پخت و شعله اگر كم باشد فلافل شما نیز مغز پخت خواهد شد .

اطلاعات کاربری
آرشیو
آمار سایت
  • کل مطالب : 6
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 9
  • آی پی دیروز : 8
  • بازدید امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1
  • بازدید ماه : 4
  • بازدید سال : 4
  • بازدید کلی : 2,168