loading...
بازاریابی دیجیتال
امیر بازدید : 81 چهارشنبه 15 تیر 1401 نظرات (0)

حرفه پرستاری برای پاسخ به نیازهای موجود در جامعه به وجود آمده است و این حرفه در ارتباط با سلامت انسان در طی زندگی و داشتن زندگی بهتر و مطلوب تر تلاش می کند.پرستار در فرهنگ لغت لاتین از واژه ای به نام Nutritious گرفته شده است که معنی پروردن،پرورش دادن و تغذیه کردن را می دهد.برگرفته از این معنا می توان گفت به هر نوع مراقبتی که یک فرد از فرد دیگر می کند(فارغ از بیمار بودن و یا سالم بودن) پرستاری می گویند.

تاریخچه پرستاری

پدر علم طب یعنی بقراط حکیم که در سراسر دنیا شناخته شده است و هنوز بعد از گذشت 18 قرن از سوگند نامه معروف بقراط در دانشکده های پزشکی استفاده می شود خطاب به یکی از دانشجویان خود می گوید:یکی از شاگردان خود را که لطیف و مهربان است و دستورات و توصیه های شما را با مهربانی و صبوری و نا با خشم و ناراحتی انجام می دهد مسئول مراقبت از بیمار خود کنید و سعی کنید شخصی را انتخاب کنید که در مراقبت و نگهداری از بیمار ذوق لطیفی داشته باشد و محتاط برخورد کند تا در غیاب شما چیزی از دیده شما دور نماند.

راهنمایی ها و توصیه های بقراط حکیم درواقع به اهمیت وجود شخصی به نام پرستار برای مراقبت از بیمار اشاره کرده است.قرن ها بعد یعنی در قرن نوزدهم با تلاش های فراوان بانویی فداکار به نام "فلورانس نایتینگل" پرستاری نوین پایه ریزی شد و پرستاری به عنوان یک علم و حرفه صد درصد انسانی بر همگان شناخته شد.

پرستاری در قرن نوزدهم
در قرن نوزدهم پرستاری وارد عرصه جدیدی شد و شکل دیگری به خود گرفت.در آن زمان حرکت های انسان دوستانه و سازمان های مختلفی در تمام دنیا و اروپا به جهت کمک به مردم تاسیس می گردید و روز به روز نیاز به پرستاران آموزش دیده شده و حرفه ای بیشتر از قبل می شد.

رفته رفته جایگاه اجتماعی پرستاران در خال تغییر بود و پرستاری کم کم در حال تغییر به یک حرفه شده بود.در سال 1836 یک پزشک آلمانی به همراه همسر خود برای خانم های پروتستات یک آموزشکده پرستاری تاسیس کردند تا با این کار بتوانند اثرات و مضر که در پی مراقبت های غلط ار بیمار به دلیل عدم آموزش به کادر درمان سبب شده است را کمتر کرده و رفته رفته به صفر برسانند.

تاسیس این آموزشکده و هم چنین دیگر سازمان هایی که به تازگی تاسیس شده بودند اهمیت بسزایی در پیدایش جایگاه پرستاری در قرن 19 در اروپا شد.

پرستاری مدرن

پرستاری مدرن در قرن 19 میلادی در بریتانیا و آلمان شروع شد و در سال 1900 در تمام دنیا گسترش پیدا کرد.پرستارانی که در مراکز مذهبی و با همان انگیزه های مذهبی آموزش می دیدند،کم کم قواعد سخت گیرانه پزشکی و سلامت و مجموعه مراقبت های علمی را آموزش می دیدند.

فلورانس نایتینگل که یک پرستار انگلیسی بود در همین مکان تعلیم دید و بعدها انتقاداتی را در خصوص این مراکز داشت.او در طی جنگ کریمه در رابطه با نیازها و الزامات حرفه ای پرستاری و درک فردی و نحوه تعامل در چارچوب شغلی خود به شناخت رسید و در سال 1859 متابی را تحت عنوان "نکاتی در رابطه با پرستاری" منتشر کرد.نوشته فلورانس به عنوان اولین نظریه ها در حوزه تئوری پرستاری به حساب می آید که توانست در نحوه آموزش پرستاری اصلاحات پایه ای و بنیادینی را به وجود آورد.

فلورانس نایتینگل تاثیرات بسزایی در جدایی مدارس تخصصی پرستاری از مراکز مذهبی داشت که این موضوع باعث شد تا پرستاری به صورت حرفه ای تر دنبال شود و تبدیل به یک شغل حرفه ای شود.در سال 1899 شورای بین المللی پرستاران در آمریکا تاسیس گردید.

پرستاری حرفه ای در کشور ایران

به دنبال پرستاری حرفه ای در کشورهای اروپایی،در سال 1294 برای اولین بار مدرسه پرستاری توسط میسیونرهای مذهبی در شهر ارومیه تاسیس شد و رفته رفته در دیگر شهرهای ایران نیز گسترش پیدا کرد.در سال 1295یک آموزشگاه دیگر که در شهر تبریز قرار داشت متقاضیانی را که دارای مدرک سوم متوسطه بودند در رشته پرستاری که در دوره 3 ساله ارائه می شد پذیرش کرد و سرانجام در دهه 30 شمسی وزرات بهداری ایران اساسنامه های آموزشگاه های پرستاری را تدوین کرد.

از سال 1320 تا 1338 چندین آموزشگاه پرستاری تاسیس شد که این آموزشگاه ها به ترتیب عبارتند از:

  • آموزشگاه پرستاری شرکت نفت آبادان در سال 1320
  • آموزشگاه پرستاری هلال احمر همدان در سال 1327
  • آموزشگاه پرستاری تهران در سال 1328
  • آموزشگاه پرستاری نمازی شیراز در سال 1333
  • آموزشگاه پرستاری جرجانی مشهد در سال 1338

شرط پذیرش دانشجو در این آموزشگاه ها  داشتن مدرک دیپلم کامل مقطه متوسطه بود و مدت تحصیل پرستاری در این آموزشگاه ها 3 سال بود و مدرک فارغ التحصیلان معادل لیسانس پرستاری محسوب می شد.

سال ها بعد یعنی در سال 1365 دانشکده های پرستاری و مامایی بیشتری در کشور تاسیس شد و همین موضوع سبب افزایش کیفیت آموزش پرستاری در ایران شد و سرانجام 4 سال بعد یعنی در سال 1369 انجمن پرستاری ایران به عنوان نخستین تشکل صنفی پرستاری پس از انقلاب تاسیس شد.

در جهت آموزش بهتر و جامعه نگر در سال 1373 برنامه کارشناسی پرستاری تدوین و یک سال بعد توسط شورای عالی برنامه ریزی وزارت فرهنگ و آموزش عالی کشور به تصویب رسید.بعد از تشکیل شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی در وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی کشور این برنامه تحت نظارت دقیق و کامل وزارت خانه درآمد و پس از پیگیری فعالان حوزه پرستاری نهایتا اساسنامه قانون نظام پرستاری در 21ام مرداد ماه 1380 به تصویب رسید.

معرفی رشته پرستاری

رشته پرشتاری جزو رشته های پیراپزشکی در شاخه تجربی به حساب می آید و علی رغم سختی هایی که این حرفه دارد هر ساله داوطلبان زیادی برای قبولی در این رشته دانشگاهی با یکیدیگر در رقابت هستند.

تحصیل در رشته پرستاری تنها با شرکت و قبولی در کنکور سراسری تجربی امکان پذیر خواهد بود و راه دیگری برای ورود به این رشته وجود ندارد.مدت زمان تحصیل در رشته پرستاری 4 سال است و فارغ التحصیلان رشته پرستاری مردک کارشناسی اخد می کنند و ادامه تحصیل تا مقاطع بالاتر در این رشته نیز در دانشگاه های ایران امکان پذیر است.

شرایط ورود به رشته پرستاری

همانطور که گفته شد علاقه مندان به تحصیل در این رشته دانشگاهی باید حتما در کنکور تجربی شرکت کنند و شرکت در کنکور تجربی برای تمامی داوطلبانی که مدرک دیپلم نظام جدید و یا مدرک پیش دانشگاهی نظام قدیم خود را در یکی از سه رشته تجربی،ریاضی و فیزیک و انسانی اخذ کرده اند بلامانع است.داوطلبان کنکوری با کسب رتبه مورد نظر که در بخش های بعدی مقاله توضیح داده خواهد شد و انتخاب رشته صحیح می توانند در رشته جذاب و البته پر زحمت پرستاری پذیرفته شده و تحصیلات دانشگاهی خود را آغاز کنند.

دروس رشته پرستاری

همانطور که در بخش های بالا گفته شده امکان ادامه تحصیل در رشته پرستاری تا مقطع دکترا در ایران وجود دارد.رشته پرستاری در مقطع کارشناسی بدون گرایش ارائه شده و مدت زمان تحصیل در آن 4 سال می باشد.

تعداد کل واحدهای مقطع کارشناسی رشته پرستاری 130 واحد است و برای آشنایی بیشتر با این رشته دروس دانشگاهی رشته پرستاری را معرفی خواهیم کرد.

دروس عمومی رشته پرستاری

  • اندیشه اسلامی 1
  • اندیشه اسلامی 2
  • انقلاب اسلامی ایران
  • تاریخ تحلیلی اسلام
  • آشنایی با قرآن کریم
  • اخلاق اسلامی
  • تفسیر موضوعی قرآن
  • تاریخ فرهنگ و تمدن اسلام
  • ادبیات فارسی
  • زبان عمومی
  • تربیت بدنی 1
  • تربیت بدنی 2
  • وصایای امام

دروس پایه رشته پرستاری

  • بیوشمی
  • میکروب شناسی
  • انگل شناسی
  • فیزیولوژی
  • تشریح
  • ایمونولوژی
  • آمار حیاتی مقدماتی
  • تحقیق در پرستاری
  • فناوری اطلاعات در پرستاری

برای مطالعه ادامه مطلب به سایت نشر مکتب آروین به نشانی https://mrwins.ir قسمت معرفی رشته ها مراجعه نمایید

امیر بازدید : 82 یکشنبه 08 خرداد 1401 نظرات (0)

سلام به همراهان عزیزم

اصول مطالعه بین دروس اختصاصی و عمومی دارای موارد مشترکی است.اما تفاوت هایی هم در این بین وجود دارد.

اولین اصل مشترک بین تمام درس ها،مطالعه درس هر روز در همان روز است.یعنی روزی که در مدرسه مبحثی جدید آموزش داده شد،باید در منزل مرور شود.در دروس اختصاصی این کار باید به صورت حل مساله و تفکر انجام گیرد.یعنی مثلا برای مطالعه درس ریاضی که مشترک بین هر سه رشته میباشد باید ابتدا مطالب توضیحی و فرمول ها را خواند،به تمرین که رسیدیم از ورق گذاری استفاده کنیم.یعنی روی پاسخ تمرینی که دبیر در کلاس حل کرده است یک ورق گذاشته تا پاسخ آن را نبینیم.بعد با فشار آوردن به ذهن خود سعی به حل تمرین نماییم. با این کار مرحله اول یادگیری تکمیل خواهد شد.اما اگر این مرحله انجام نشود بعد از گذشت زمان شامل فراموشی خواهد شد و تقریبا بعد از یک هفته کلیه مطالب از یاد خواهد رفت.به این دلیل است کسانی که درس های خود را به هفته آینده شب قبل کلاس موکول میکنند دچار مشکلات حل مساله و... خواهند شد.بهتر است پس از مرور جزوه 5 تا 10 تست یا تمرین با جزوه باز حل شود.یعنی با اتکا به جزوه و دیدن فرمول ها و .... به حل مسایل پرداخت.

پس از گذشت 3 یا 4 روز باید به حل تست مبحثی پرداخت.تا اسفند ماه این کار بدون زمان انجام می شود.یعنی دانش آموز باید فقط تمام توجه و تمرکز خود را به حل سوال معطوف کند تا مطالب به طور کامل تفهیم شود.

نکته مهم :اصلا نباید تست زدن را با دیدن و خواندن جواب از پاسخ نامه کتاب یکسان دانست.بعضی دانش آموزان صورت تست را خوانده و به بدون تفکر و حل تست،جواب را از روی پاسخ نامه میخوانند.این نوع تست زدن کوچکترین اثری در یادگیری ندارد.

پس از اتمام تست زدن سوالات غلط زده شده یا نزده را از پاسخ نامه چک میکنید.اگر متوجه نشدید یا احساس کردید به مفهوم مسلط نیستید حتما از استاد مربوطه بپرسید.

شب قبل از جلسه بعدی(احتمالا 6 روز بعد) به مرور جزوه وتست ها بپردازید.

توجه:حتما هنگام مطالعه و بررسی تست ها خلاصه نویسی انجام دهید.یعنی فرمول ها و نکات مهم را یادداشت کنید تا بتوانید بعدا به مرور آن ها بپردازید.

نکته مهم: حل یک تست با تفکر کامل و به صورت مفهومی از حل 10 تست بدون تفکر با ارزش تر است.

روش مطالعه دروس عمومی

 اولین اصل مشترک بین تمام درس ها که در دروس اختصاصی هم به آن اشاره شد،مطالعه درس هر روز در همان روز است.یعنی روزی که در مدرسه مبحثی جدید آموزش داده شد،باید در منزل مرور شود.

دروس عمومی همیشه فرارتر از دروس اختصاصی میباشند.یعنی در موقع مطالعه تا 2 یا 3 روز در ذهن باقی میماند اما پس از آن اگه تکرار نشود،دستخوش فراموشی میشوند.

راه حل:

تقریبا بسیاری از قسمت های دروس عمومی را باید یک روز در میان یا هر شب در برنامه مطالعاتی لحاظ کرد.

مثلا تاریخ ادبیات،حفظ لغات ادبیات ،زبان و عربی.حفظ مفهوم آیات و روایات در کتاب دین و زندگی.بنابراین توصیه میشود در فواصل دروس یا در آخر شب که توانایی مغز کاهش میابد به حفظ 5 لغت زبان،5 لغت ادبیات،5 لغت عربی و 2 آیه از دین و زندگی پرداخت.

بقیه مباحث که شامل مطالعه متن دروس و تست زنی و .... میباشد مشابه دروس اختصاصی عمل شود.یعنی همان روز-3 روز بعد-6 روز بعد.

با شروع آزمون های دوره ای ومبحثی نیز دانش آموز مجبور به مرور مجدد خواهد شد و تکرار مطالب باعث انتقال حفظیات به حافظه بلند مدت میشود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

علل شایع پایین آمدن یادگیری در افراد وبه خصوص دانش آموزان ومحصلین را میتوان به طور خلاصه به صورت زیر دسته بندی نمود.البته ممکن است دلایل دیگری نیز وجود داشته باشد اما شایعترین عوامل اینها هستند:

1-کمبود آهن یا کم خونی 

علائم کم خونی:همیشه احساس ضعف و خستگی دارند.در هنگام ورزش خیلی زود خسته میشوند.بی حوصله وبی تفاوت هستند.قدرت یادگیری آنها به شدت پایین می آید.ابتلا به بیماری های عفونی بیشتر میشود.

از نشانه های جسمی کم خونی میتوان به رنگ پریدگی دائم زبان،مخاط،کم رنگ شدن خطوط دست ها،سیاهی رفتن چشم،سرگیجه،حالت تهوع،خواب رفتن دست ها وپاها،بی اشتهایی و.....اشاره نمود.

توصیه ها:

1-از مواد غذایی حاوی آهن استفاده نمایید(مانند گوشت قرمز،ماهی،جگر،عدس،لوبیا،اسفناج،جعفری و...)

2-از مصرف چای و قهوه یک ساعت قبل وبعد از غذا خودداری کنید.

3-به جای نوشابه های گازدار از آبمیوه طبیعی استفاده نمایید.

4-در میان وعده ها به جای چیپس وپفک و... از برگه های هلو،زردآلو،خرما،توت خشک و... واز انواع مغزها مانند بادام،فندق و گردو .... استفاده نمایید

2-مشکلات تیروئید

مشکلات تیرویید معمولا به خاطر کمبود ید در بدن بوجود می آید.اگر تیروئید پرکار باشد متابولیسم بدتن افزایش یافته وعلامی مانند بی قراری،تعریق وتپش قلب و.... خواهد داشت.همچنین اگر تیروئید کم کار باشد علائمی مانند بی حوصلگی،خستگی،اختلال در تفکر،اختلال در یادگیری و.... خواهد داشت.

بهترین راه جبران کمبود ید در بدن استفاده از غذاهای دریایی مانند میگو،ماهی و... همچنین نمک ید دار است.

3-افت قند خون

تنها سوخت مغز قند است.در حین فعالیت مغزی مانند درس خواندن باید به مغز قند برسد.بهترین راه تغذیه مغز استفاده از میوه های تازه وخشک،سبزیجات،غلات و... است.

4-افت فشار خون

روزانه حداقل بیست دقیقه ورزش کنید

روزانه 8-10 لیوان آب بنوشید

پروتئین به مقدار کافی مصرف نمایید

5-کمبود ویتامین ب1

6-کمبود منیزیم و روی

منابع تامین روی:گوشت قرمز،تخم مرغ،شیر،بادام زمینی،جوانه گندم و...است

منیزیم نیز در بادام،فندق،نخودچی،لوبیا،نان سنگک و... موجود است

7-خواب ناکافی یا نا مناسب

اگر خواب کافی نباشد یا از لحاظ کیفیت مناسب نباشد در یادگیری تاثیر فراوانی خواهد داشت.بهترین زمان خواب ساعت 10 تا 11 شب تا 5 الی 6 صبح است.پس سعی کنید در روز درس بخوانید و شب ها به استراحت بپردازید.علاوه بر این خواب مناسب فواید دیگری دارد که به شرح زیر است                                                                                      

1-تمرکز افزایش پیدا میکند.

2-مطالبی که در روز در ذهن ثبت شده اند،در شب در ذهن پالایش وتثبیت میشوند.

3-هورمون هایی در بدن وجود دارند که در ساعت 11 تا 6 صبح وقتی خواب باشیم ترشح میشود.این هورمون ها باعث شادابی  در روز بعد وافزایش قدرت یادگیری میباشد.

4-سیستم ایمنی بدن تقویت میشودافرادی که کمبود خواب دارند بیشتر از افراد دیگر سرما میخورند و...

5-جسم بافت های خود را ترمیم میکند.

 منبع سایت انتشارات مکتب آروین و گروه آموزشی مهندس افشار https://mrwins.ir

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

امیر بازدید : 144 یکشنبه 08 خرداد 1401 نظرات (0)

 چگونه در کنکور رتبه برتر شویم؟

  بسیاری از مخاطبان سوالات بیشماری را درباره مشاوره تحصیلی و کنکور ، منابع  آموزشی، فیلم های آموزشی، انتخاب رشته کنکور و سال نهم به دهم دبیرستان  و... پرسیده اند.ما هم در این مصاحبه،که با بهترین مشاور تحصیلی و مشاور کنکور تهران ترتیب داده ایم،سعی بر جبران گوشه ای از لطف و اعتماد شما عزیزان داریم.

در ابتدا از مشاور نام آشنا در حوزه مشاوره تحصیلی و کنکور می خواهیم که خود را به طور کامل معرفی نمایند.

من امیر حسین افشار هستم.دبیر درس ریاضیات کنکور،مشاور تحصیلی و مشاور کنکور که از سال 81 به صورت حرفه ای به تدریس و مشاوره تحصیلی و کنکور می پردازم.بنده در مقطع کارشناسی در رشته مهندسی مکانیک جامدات تحصیل نموده ام.و مقطع کارشناسی ارشد را در رشته mba در دانشگاه تهران تحصیل کرده ام. دوره های روانشناسی و nlp را هم زیر نظر اساتید با تجربه گذرانده ام.مولف بیش از 50 عنوان کتاب آموزش ریاضیات،مشاوره کنکور و ... در نشر های معتبر آموزشی و کمک آموزشی هستم.بیش از 5000 ساعت فیلم آموزشی و مشاوره ای از بنده در بستر های آموزش آنلاین و آفلاین وجود دارد.

آیا کسب رتبه برتر در کنکور اتفاقی است؟

پاسخ این سوال،قطعا خیر است.حتی رتبه های معمولی را هم نمی توان به صورت اتفاقی کسب کرد.چه برسد به رتبه های تک رقمی و 2 رقمی.برای کسب رتبه های متوسط به پایین حتما باید از سال های ابتدایی تحصیل،برنامه ریزی مناسبی داشت.البته منظورم از این برنامه ریزی شرکت در کلاس های تست زنی،کنکور های آزمایشی و ... در دبستان نیست.بلکه پرورش قوه تفکر و خلاقیت دانش آموزان با روش های مختلف از جمله گیمیفیکیشن (بازی گونگی)،حل مسائل که به صورت معما مطرح شده اند،آزمایشات مختلف فیزیک و شیمی که قواعد علمی را در مغز دانش آموزان نهادینه کند.

در دوران دبیرستان نیز،باید برنامه ریزی درسی طوری اتخاذ شود که

  • یادگیری کتب درسی را به طور کامل هدف قرار دهد.
  • پرورش قدرت حل مسئله و تفکر در دانش آموزان ایجاد شود.
  • با انجام تمرینات متعدد،سرعت دانش آموزان در پاسخ گویی به تست ها افزایش یابد.
  • سوالات را از دید علمی بررسی کنند.

البته رسیدن به این اهداف،کار راحتی نیست.همچنین برخی از دانش آموزان و اولیا ،تحت تاثیر تبلیغات دروغین قرار می گیرند و هزینه های گزافی را خرج برخی کتاب ها،فیلم های آموزشی بی کیفیت می کنند.

انتخاب مشاور تحصیلی از چه زمانی باید صورت بگیرد؟

متاسفانه واژه مشاور در کشور ما،در حد مشاور املاک باقی مانده است.در صورتی که کار کرد مشاوره در حوزه های مختلفی ثابت شده است.در اغلب کشور های پیشرفته،خانواده ها و افراد برای کوچکترین کار خود به مشاور مراجعه می کنند.به طور مثال به برخی از جنبه های مشاوره اشاره می کنم:

  • مشاوره مالیاتی
  • مشاوره ازدواج و طلاق
  • مشاوره سرمایه گذاری
  • مشاوره درسی
  • مشاوره تحصیلی
  • مشاوره مهاجرت
  • مشاوره خانوادگی
  • مشاوره کنکور
  • مشاوره پزشکی
  • مشاوره جنسی و....

اگر در هر زمینه ای با یک متخصص مشورت کنیم،بسیاری از اتفاقات ناخوشایند زندگی پیش نخواهد آمد.در آموزه های دینی ما هم توصیه فراوانی به مشاوره با مشاوران دلسوز و راستگو شده است که به برخی از آن ها اشاره می کنم:

لَن یَهلِكَ امْرُؤٌ بَعدَ مَشوَرَةٍ.

بعد از مشورت، هرگز کسی گمراه نخواهد شد و به بیراهه نخواهد رفت. پیامبر اکرم (ص)

مَن لایَستَشیرُ یَندَمْ.

کسی که خودسرانه و بدون مشورت به کاری اقدام کند مسلماً دچار ندامت و پشیمانی خواهد شد. امام محمد باقر (ع)

در  دوران ابتدای زندگی و حتی پیش از تولد ، مادر ها و پدر ها بیشتر به مشاوره احتیاج دارند تا کودکان آن ها.پدران و مادران عزیز می توانند با مطالعه کتاب،مراجعه به مشاوران خانواده،تربیتی و مشاوران تحصیلی کودکان خود را تا سن 12 سالگی حمایت و هدایت نمایند.اما از سنین بلوغ و دشوار شدن دروس،بهتر است که به طور مستقیم،با مشاور تحصیلی با تجربه در ارتباط باشند.

وجود مشاور تحصیلی و درسی که بر کنکور هم تسلط کامل داشته باشد از بدو ورود دانش آموزان به دوره متوسطه اول ضروری است.این مشاور می تواند با استعداد یابی و جهت دهی دانش آموزان :

  1. انتخاب رشته اصولی را برای دبیرستان و ادامه تحصیل آن ها رقم بزند و از تغییر رشته تحصیلی یا کار کردن در مشاغل غیر مرتبط با رشته تحصیلی جلوگیری کند.
  2. دانش آموزانی را که علاقه ای به تحصیل ندارند یا استعداد لازم را برای تحصیل در رشته های پزشکی،مهندسی علوم انسانی را ندارند به هنرستان ها هدایت، و از اتلاف سرمایه جوان در دبیرستان ها جلوگیری کند.
  3. برای دانش آموزانی را که می خواهند در رشته های ریاضی،تجربی،انسانی تحصیل کنند،با برنامه ریزی صحیح و معرفی منابع و.... پایه ای محکم و استوار برای کنکور،امتحان نهایی یا هر وسیله ای برای سنجش ورود به دانشگاه ایجاد نماید.

چگونه می توان به متبحر و متعهد بودن یک مشاور تحصیلی و کنکور پی برد؟

متاسفانه در سال های اخیر،برخی از افراد بدون هیچگونه سابقه تحصیلی و... خود را به عنوان مشاور برتر کنکور، معرفی می کنند.اغلب این افراد از القابی مانند دانشجوی رشته پزشکی،دندانپزشکی،مشاور انگیزشی،برترین مشاور کنکور که از موسسه ایکس در کشور انگلیس مدرک گرفته و .... اقدام به کلاهبرداری و سرکیسه کردن خانواده ها می کنند.

ویژگی های یک مشاور تحصیلی و کنکور خوب:

  • تحصیلات دانشگاهی(متاسفانه اغلب کسانی که با عنوان مشاور کنکور فعالیت می کنند،دانشجوی اخراجی هستند و یا این که در رشته های بسیار پایین در دانشگاه های غیر معتبر تحصیل نموده اند.از صحت مدارک مطمئن شوید)
  • با تجربه بودن
  • رزومه کاری مناسب
  • تالیفات
  • پرس و جو از دانش آموزان سال های قبل به صورت مستقیم
  • عدم اعتماد به تعداد فالوور های اینستاگرام،تعداد عضو های تلگرام و...

آیا استفاده از منابع کمک آموزشی را به دانش آموزان توصیه می کنید؟

در ابتدا باید درک خوبی از منابع آموزشی داشته باشیم.منابع آموزشی شامل کلیه ابزار ها،مکان ها،کتاب ها،صوت ها و ویدئو هایی است که می توان با آن انتقال مفهوم را صورت داد.همان طور که برخی کتاب های رمان بسیار مفید هستند و برخی دیگر بسیار مضر برای روح.بنابراین در بازار ایران هم منابع آموزشی مختلفی وجود دارد که متاسفانه اغلب آن ها کیفیت مناسب آموزشی را ندارند.به طور مثال کتاب های حل المسائل که بیشتر حجم تبلیغات برخی ناشران را به خود انتشار داده است.در این کتاب ها فقط به حل تمرینات و مسائل کتاب های درسی پرداخته شده که به شدت برای ذهن و تفکر دانش آموزان زیان آور می باشد.

از کجا می توان به کیفیت یک محصول آموزشی مانند فیلم آموزشی پی برد؟

 

در مورد فیلم های آموزشی به خصوص فیلم های کنکور،اگر دیدید که مدرسی با تدریس بدون بیان نکته و مفهوم کتاب درسی اقدام به حل سوالات می کند(حتی اگر در صدا و سیما نمایش داده می شود) به کیفیت آن فیلم آموزشی شک کنید.

بار ها و بارها رییس سازمان سنجش،اشاره به طراحی مفهومی سوالات کنکور دارد.بنابراین روش های عجیب و غریب دیگر در کنکور جوابگو نخواهند بود.در امتحان نهایی سال قبل هم شاهد طراحی مفهومی سوالات بودیم.برای انتخاب منابع خود (دی وی دی آموزشی،کتاب تست،کتاب کنکور،کتاب کمک آموزشی،جزوه و... با مشاور حرفه ای و متعهد مشورت کنید)

آیا تحصیل در مدارس  گران قیمت،تاثیری در کسب رتبه های برتر دارد؟

به طور کلی نمی توان گفت که تحصیل در همه مدارس گران قیمت تاثیر مستقیم بر روی رتبه شدن دارد.در سال های قبل دیده ایم که بسیاری از رتبه های برتر در مدارس غیر انتفاعی،سمپاد، نمونه دولتی تحصیل می کرده اند،عده ای از معلم خصوصی و .... استفاده کرده و تعداد زیادی در دبیرستان های عادی در شهرستان های مختلف درس خوانده بودند.بنابراین نمی توان گفت اگر شخصی در مدرسه ای با شهریه بالا تحصیل کند،حتما در کنکور موفق می شود.مدارس خوب هم یکی از منابع خوب می باشند.مدرسه و آموزشگاه خوب بستر و محیط را آماده می کند.باید ارکان دیگر هم آماده شوند تا نتیجه خوبی حاصل شود.

آیا شرکت در آزمون های آزمایشی را برای دانش آموزان لازم می بینید؟

من سوال شما را کامل می کنم.

  • از چه زمانی باید در کنکور های آزمایشی شرکت کرد؟
  • آیا ثبت نام در یک موسسه برای کنکور آزمایشی کافیست؟
  • کیفیت سوالات و جامعه آماری همه موسسات یکسان است؟
  • کیفیت طراحی سوالات مهم تر است یا تعداد شرکت کنندگان و جامعه آماری؟

برخی از اولیا، تحت تاثیر تبلیغات موسسات آموزشی،کودکان خود را از دوران ابتدایی در آزمون های برخی موسسات ثبت نام می کنند.به نظر بنده این آزمون ها برای دانش آموزانی در این سن و سال نه تنها مفید نیست،بلکه زیان آور هم هست.به طور کلی آزمون های آزمایشی را برای دانش آموزان سال دوازدهم،یازدهم و با کمی خوش بینی برای سال دهمی ها توصیه می کنم.البته فقط در یک آزمون آزمایشی ثبت نام کنید و با یک برنامه درس بخوانید.در مدارسی که آزمون های مشخص  و استاندارد برگزار می شود،نیازی به ثبت نام در آزمون های دیگر نیست.

برای ثبت نام به کیفیت سوالات توجه بسیاری شود.استاندارد نبودن آزمون های آزمایشی باعث هدایت شما به مسیری غیر از مسیر موفقیت خواهد شد.بنابراین کیفیت سوالات را بیش از جامعه آماری مهم بدانید.

آیا در انتخاب رشته کنکور  راز هایی وجود دارد که فقط برخی از مشاوران از آن اطلاع دارند؟

خیر.هیچ رازی در انتخاب رشته کنکور وجود ندارد.اتفاقا اغلب افرادی که ادعا دارند از این راز ها با خبرند،از بیسواد ترین مشاوران هستند.چون اگر یک بار دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش را مطالعه می کردند،متوجه می شدند که هیچ رازی در میان نیست و همه قوانین در دفترچه وجود دارد.تنها علتی که دانش آموزان احتیاج به مشاور انتخاب رشته حرفه ای و با تجربه دارند،نحوه به کار بستن و محاسبات این قوانین است.نحوه محاسبه سهمیه ها،چینش رشته محل ها،آگاهی از ادامه تحصیل در رشته های مختلف،تغییر رشته،بازار کار رشته های دانشگاهی مواردی هستند که یک مشاور انتخاب رشته آگاه در مدت زمان کوتاه می تواند در اختیار داوطلب و خانواده ایشان بگذارد.بنابراین برای انتخاب رشته هم گول مشاور نما ها با برگزاری جشن ها،همایش ها و ... را نخورید.

در آخر کار از استاد امیر حسین افشار تشکر می کنم که وقت گرانبهای خود را در اختیار ما قرار دادند و به سوالات مخاطبان ما به صورت دقیق و علمی پاسخ دادند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

امیر بازدید : 123 سه شنبه 12 فروردین 1399 نظرات (0)

 

بسیاری از اولیا و دانش آموزان سوالات مهمی در راستای موفقیت و کسب رتبه برتر در کنکور از ما میپرسند.در این مصاحبه توسط یکی از مشاوران برتر کنکور که بیش از 17 سال سابقه تدریس،تالیف و مشاوره در زمینه کنکور دارند،استاد امیر حسین افشار،به سوالات شما عزیزان پاسخ داده اند.

  • از چه سالی برنامه ریزی برای کسب رتبه برتر در کنکور را آغاز کنیم؟
  • انتخاب رشته سال نهم،چقدر در رتبه شدن موثر است؟
  • آیا تحصیل در مدارس خاص،تضمین کننده رتبه شدن در کنکور است؟
  • چند ساعت در روز باید مطالعه کنم؟
  • منابع مطالعاتی لازم برای کسب رتبه برتر در کنکور چیست؟
  • آیا استفاده از دی وی دی و فیلم های آموزشی برای رتبه شدن،واجب است؟
  • آیا استفاده از کتاب های زیاد برای تست زدن،باعث رتبه شدن در کنکور می شود؟
  • داشتن مشاور حرفه تحصیلی و کنکور چقدر در رتبه شدن تاثیر گذار است؟
  • کدام آزمون آزمایشی شرکت کنم؟
  • از چه سالی باید در آزمون آزمایشی شرکت کنم؟
  • چگونه از افت روحیه خود در طی مطالعه بلند مدت،جلوگیری کنم؟
  • نقش تغذیه،خواب،ورزش در مطالعه برای رتبه شدن در کنکور

135783.jpg

از چه سالی برنامه ریزی برای کسب رتبه برتر در کنکور را آغاز کنیم؟

پاسخِ کوتاه این سوال،سال نهم دبیرستان میباشد.اما چرا سال نهم دبیرستان؟

اگر انتخاب رشته ورود به دوره متوسطه دوم،به درستی انجام گیرد و دانش آموز با توجه به علاقه،استعداد و توانایی خود،رشته تحصیلی را انتخاب کند،در 3 سال آینده با انگیزه به مطالعه می پردازد و دلسرد نخواهد شد.هر انتخابی که بر اساس علاقه واقعی باشد،هرگونه تلاش و کوشش و سختی را در آینده،هموار خواهد کرد.در تمام مصاحبه هایی که رتبه های برتر کنکور انجام داده اند،تاکید بر علاقه به رشته تحصیلی را اذعان نموده اند.بنابراین با انتخاب درست رشته تحصیلی می توان در رشته مورد علاقه خود(ریاضی،تجربی،انسانی،هنر) تحصیل کنید و در همان رشته،رتبه برتر شوید.

آیا تحصیل در مدارس خاص،تضمین کننده رتبه شدن در کنکور است؟

تحصیل در مدارس برتر(مانند مدارس سمپاد،نمونه دولتی،نمونه مشارکتی،مدارس غیر انتفاعی) هیچ گاه تضمین کننده کسب رتبه برتر نبوده است.در سال های گذشته بسیاری از رتبه های برتر کنکور از مناطق محروم کشور مانند سراوان و کرمانشاه بوده اند و تعداد زیادی هم از مدارس سمپاد و نمونه دولتی سراسر کشور! بنابراین تحصیل در این مدارس تضمین کننده نیست،اما به علت بستر خوبی که برای دانش آموزان علاقمند به تحصیل ایجاد می کند مانند،وجود دبیران و مشاوران خوب،حس رقابت بین دانش آموزان باعث بالا رفتن احتمال در کسب رتبه های برتر خواهد شد.داشتن معلمان خوب،دلسوز و فداکار تا جلسه کنکور اهمیت دارد.اما اهمیت داشتن مشاور خوب تا روز انتخاب رشته کنکور هم به قوت خود باقی می ماند.بنابراین دانش آموزان و اولیای عزیز باید سرنوشت خود را به بهترین مشاور انتخاب رشته کنکور بسپارند.

 

رتبه برترها چند ساعت در روز مطالعه می کنند؟

همان طور که در قبل اشاره شد،بعد از انتخاب رشته صحیح،و ورود به سال دهم دبیرستان،باید به مطالعه کامل و مفهومی دروس خود بپردازید.سوالات کنکور از هر 3 سال دوره دبیرستان طراحی می شوند.یعنی مطالب کتاب های سال دهم و یازدهم به طور مستقیم در کنکور دارای سوال هستند؛همچنین بسیاری از مطالب در کتاب های درسی به صورت پیوسته است.به طور مثال مبحث تابع در هر 3 سال دبیرستان وجود دارد.اگر دانش آموزی در مبحث تابع سال دهم دچار ضعف هایی باشد،مطالب سال یازدهم و دوازدهم و کنکور را نمی تواند یاد بگیرد و در زدن تست دچار مشکل خواهد شد.از این رو به نکات زیر توجه کنید و به آنها عمل کنید.

  • مطالعه کامل متن کتاب درسی و تسلط بر مفاهیم آن(برای درک و تسلط بر کتاب درسی می توانید از منابع خوب و استاندارد مطالعاتی مانند کتاب های مفهومی،فیلم ها و دی وی دی های با کیفیت و مفهومی استفاده نمایید)
  • حل کامل تمرینات کتاب درسی (از خریدن کتاب های حل المسائل و موارد مشابه به طور جد خودداری کنید)
  • حل نمونه سوالات تشریحی مفهومی و کمی بالاتر از سطح کتاب درسی
  • حل تست های کنکور و تست های تالیفی استاندارد

از آنجا که دانش آموزان نظام جدید در سال دوازدهم امتحانات نهایی و کنکور را به صورت همزمان در یک سال باید با موفقیت پشت سر بگذرانند،بنابراین واجب است که درس های سال دهم و یازدهم را به صورت کامل یاد بگیرند و به تست های مربوط به این مباحث مسلط شوند.تا بار اضافه ای را در سال دوازدهم به دوش نکشند.در سال دهم میانگین ساعت مطالعه باید روزی 4-5 ساعت باشد،تا بتوان تمام موارد ذکر شده را پوشش داد.

در سال یازدهم دبیرستان هم باید مانند سال دهم عمل کرد.بهتر است در سال یازدهم 1 ساعت به ساعات مطالعه اضافه شود.در این یک ساعت اگر در مباحث سال دهم ضعفی داشتیم،به مرور و رفع آن بپردازید.اما در بهترین حالت دانش آموزان برتر به مطالعه مباحثی از سال دوازدهم می پردازند.به طور مثال دانش آموزان تجربی به مباحث مشترک درس زیست شناسی،دانش آموزان ریاضی به مباحث مشترک درس حسابان و دانش آموزان انسانی به درس عربی بهای بیشتری بدهند و مباحث را پیشاپیش بخوانند.

در سال دوازدهم حداقل ساعت مطالعه برای دانش آموزان 6 ساعت می باشد که در روز های تعطیل باید بیشتر شود.

از چه منابع مطالعاتی برای کسب رتبه برتر استفاده کنم؟

135784.jpg

به طور کلی منابع مطالعاتی را می توان به صورت زیر دسته بندی کرد:

  • جزوه اساتید مدرسه و اساتید برتر
  • کتاب های آموزشی و کمک آموزشی
  • کتاب تست
  • دی وی دی و فیلم های آموزشی
  • صوت تدریس اساتید در برخی دروس تشریحی مانند زیست شناسی و ….
  • کتاب های درسی و دانشگاهی

 

اولین مرحله یادگیری برای دانش آموزان و دانشجویان،در کلاس درس اتفاق می افتد.همچنین بعد از کلاس و در همان روز باید به مطالعه جزوه استاد پرداخت.برای دانش آموزان و دانشجویانی که از سیستم های آموزش غیر حضوری استفاده می کنند،استفاده از کتاب های آموزشی استاندارد و باکیفیت و دی وی دی و فیلم های آموزشی مفهومی،جایگزین خوبی برای کلاس می باشد.اما متاسفانه اغلب دی وی دی های بی کیفیت آموزشی موجود در بازار ایران،با تبلیغات گسترده،به جای انواع با کیفیت و مفهومی دی وی دی های آموزش ریاضی و سایر دروس دیگر به فروش می رسند.از این رو انتخاب منابع مفید و با کیفیت در نتیجه مطالعه بسیار تاثیر گذار خواهد بود.پس از مطالعه از کتاب کمک درسی و یادگیری از فیلم های آموزشی به مرحله تمرین و تکرار می رسیم.این مرحله بسیار مهم است و باعث تثبیت مطالب و بالا رفتن سرعت تست زنی دانش آموزان در کنکور کارشناسی و یا حتی دانشجویان در کنکور کارشناسی ارشد و دکترا می شود.کتاب های تست که از منابع کنکور های سال های قبل و یا تست های تالیفی استاندارد بهره می برند،در این زمینه کمک بسیار شایانی به رشد تراز و درصد دانش آموزان و دانشجویان در کنکور می کنند.

شرکت در آزمون های آزمایشی

برای پیدا کردن نقاط ضعف و قوت،همچنین مدیریت زمان و … شرکت در آزمون های آزمایشی استاندارد توصیه می شود.شرکت در آزمون ها باعث رشد اعتماد به نفس،بالا بردن سرعت تست زنی،عیب یابی و مرور مطالب در جلسه آزمون و رسیدن به مرحله تثبیت می شود.برای انتخاب آزمون آزمایشی مناسب چند آیتم را در نظر بگیرید:

  • استاندارد بودن آزمون از لحاظ طراحی سوالات (سوالات بی کیفیت،خیلی سخت یا خیلی آسان شما را از مسیر کنکور دور می کند)
  • برنامه راهبردی آزمون (زمان برگزاری بین دو آزمون،برنامه درسی از لحاظ کم یا زیاد محتوای مطالعه،باعث اتلاف وقت یا سردرگم شدن شما خواهد شد)
  • تعداد شرکت کنندگان در آزمون یا همان جامعه آماری (در آزمون های با تعداد کم داوطلبان،شما نمی توانید جایگاه واقعی رتبه خود را در کنکور سراسری حدس بزنید)
  • کارنامه آزمون و تحلیل آزمون

شرکت در آزمون های آزمایشی در سال دوازدهم،یا سال منتهی به کنکور بر همه واجب است.در سال یازدهم و دهم بهتر است به تعداد محدود،در یک آزمون استاندارد شرکت کنید تا هم خوانده های خود را محک بزنید و هم با شرایط آزمون آشنا شوید.

135785.jpg

چگونه باید از افت روحیه و احساس افسردگی و دلسردی در مدت مطالعه بلند مدت برای کنکور جلوگیری کرد؟

توکل به خداوند بزرگ،همیشه بهترین مانع نا امیدی در بشر است.نکته دوم،مقایسه پیشرفت خودتان با خودتان است نه دیگران!ورزش های منظم و نرمش های روزانه،تغذیه صحیح،استفاده از منابع ویتامین و آهن طبیعی،خواب مناسب و کافی،داشتن برنامه منظم مطالعاتی و دانستن مسیر مطالعه می تواند از افت روحیه و احساس افسردگی در ماراتن کنکور،جلوگیری کند.

داشتن یک مشاور تحصیلی با تجربه و ارائه یک برنامه صحیح مطالعاتی از سردرگم شدن داوطلب جلوگیری می کند.معمولا زیاد بودن حجم دروس،کم بودن زمان و پیشرفت نداشتن در آزمون ها باعث افت روحیه و سپس کیفیت مطالعه در دانش آموزان و دانشجویان می شود.از این رو با به همراه داشتن مشاور تحصیلی و کنکور با تجربه و حرفه ای می توانید از پس تمام مشکلات به خوبی برآیید و موفقیت خود را در کنکور تضمین کنید.

امیر بازدید : 103 سه شنبه 12 فروردین 1399 نظرات (0)
با توجه به سوالاتی که دانش آموزان و اولیای کنکوری در مورد انتخاب رشته کنکور از ما پرسیده اند،با یکی از مشاوران برتر تحصیلی و انتخاب رشته کنکور،مهندس امیر حسین افشار مصاحبه ای ترتیب دادیم و پاسخ به این سوالات را در این قسمت برای شما عزیزان منتشر می کنیم.
انتخاب رشته کنکور سراسری
انتخاب رشته دانشگاه آزاد
بهترین روش برای انجام انتخاب رشته اصولی
استفاده از نرم افزار برای انتخاب رشته بهتر است یا انتخاب رشته دستی توسط مشاور تحصیلی و کنکور با تجربه
بهترین مشاور انتخاب رشته کنکور کیست؟
معرفی انواع دانشگاه ها
معرفی سهمیه ها 
نحوه چیدمان رشته ها در انتخاب رشته و اولویت بندی
چگونه با یک انتخاب رشته درست و اصولی نرخ بیکاری را  در جامعه کاهش دهیم؟
 
انتخاب رشته و هدایت تحصیلی در سال نهم دبیرستان
اولین و مهمترین مرحله از زندگی نوجوانان که بنیانگذار مسیر پیشرفت در آینده خواهد بود انتخاب رشته سال نهم دبیرستان است. اگر دانش آموزان با انجام هدایت تحصیلی و انتخاب رشته صحیح و اصولی رشته دبیرستانی منطبق بر علاقه و استعداد خود را  برگزینند می تواند آینده روشنی داشته باشد. در اغلب موارد افرادی که بدون در نظر گرفتن علایق و استعداد خود  انتخاب رشته کرده اند،در آینده مجبور به تغییر رشته یا  کار کردن در مشاغل غیر مرتبط با رشته تحصیلی شده اند.در کشور ما نیز به علت  ضعف سیستم در آموزش و پرورش،عدم توزیع امکانات مناسب در مناطق مختلف کشور، ناشناخته بودن رشته های دانشگاهی و بازار کار آن ها و همچنین نبود مشاوران کارآمد هر ساله به تعداد افرادی که تغییر رشته می دهند و یا به علت عدم رضایت از شغل یا رشته دانشگاهی خود تغییر شغل می دهند، افزوده می شود.به عنوان نمونه می توان به یکی از رتبه های برتر  در سال گذشته اشاره کرد که پس از انصراف در سال چهارم رشته برق دانشگاه صنعتی شریف در کنکور تجربی شرکت کرده و موفق کسب رتبه برتر در این رشته شده است. این دانش آموز اگر در ابتدای ورود به دبیرستان با یک مشاور تحصیلی و کنکورمشورت می کرد و  از ابتدا وارد رشته تجربی شد، لازم نبود پس از ۴ سال صرف هزینه های مختلف  گرفتن حق تحصیل از یک نفر که می‌توانست در دانشگاه شریف تحصیل خود را به پایان برساند وارد دانشکده پزشکی شود.بنابراین انتخاب رشته سال نهم دبیرستان اولین دروازه برای ورود به رشته های دانشگاهی مورد علاقه است.
انتخاب رشته کنکور
تمام افرادی که در کنکور شرکت کرده اند به غیر از رتبه یک در هر رشته، که بهترین رتبه رشته خود را کسب کرده است از نتیجه و رتبه  خود ناراضی می باشد. اما اگر انتخاب رشته درست انجام بگیرد، همه این افراد ناراضی  می‌توانند در آینده  در رشته مورد علاقه خود تحصیل کنند و وارد بازار  کار شوند. 
اغلب مشاوران و دانش آموزان برای انتخاب رشته کنکور به  رتبه های قبولی در سال های گذشته  مراجعه می کنند  یا اینکه به کمک نرم افزارهای انتخاب رشته،به  انتخاب رشته می پردازد.در ادامه به بیان نکاتی خواهیم پرداخت، که با توجه به این نکات میتوانید یک انتخاب رشته خوب داشته باشید  و در آینده از زندگی و شغل خود احساس رضایت کامل داشته باشید. مهم نیست رتبه داوطلب در کنکور چقدر است. مهم این است که با یک انتخاب رشته عالی، تحصیل شغل و زندگی آینده خود را به درستی پایه گذاری کند.
 
انتخاب رشته کنکور سراسری و آزاد
در سال های قبل دو آزمون مجزا برای دانشگاه سراسری و آزاد برگزار میشد. که هر کدام انتخاب رشته مربوط به تراز کسب شده را آزمون خود داشتند. اما چند سالی است که فقط یک کنکور در کشور برگزار می شود و با نمره کسب شده در کارنامه این آزمون، داوطلبان هم در دانشگاه سراسری و هم در دانشگاه آزاد به انتخاب رشته می پردازند. دانشگاه سراسری امکان انتخاب  ۱۵۰ رشته-محل  را به دانش آموزان و داوطلبان  حاضر در جلسه آزمون سراسری می دهد. همچنین دانشگاه آزاد نیز در فرم جداگانه ای  امکان انتخاب ۱۰۰ رشته محل را برای داوطلبان ورود به دانشگاه آزاد میدهد.
شاید در نگاه اول تعداد ۱۵۰ رشته زیاد به نظر برسد. اما با توجه به تعدد رشته-محل ها و... در  هنگام انتخاب رشته ،بسیاری از داوطلبان مجبور  به حذف  برخی  از رشته های خود می شوند  تا  بتواند ۱۵۰  رشته -محل را  با  بهترین اولویت های خود پر کنند. اغلب  داوطلبان و خانواده های آنها در انتخاب و اولویت بندی،سردرگم خواهند شد. در ادامه به نکاتی در مورد اولویت بندی  در بین دانش آموزان،خانواده ها و  مشاوران تحصیلی اشاره خواهیم  کرد.
احتمال قبولی
علائق و استعدادها
 بازار کار
 ادامه  تحصیل و مهاجرت
 رنکینگ دانشگاه در ایران و خارج از کشور
 تحصیل  در شهر خود یا مهاجرت و تحصیل در شهر های دیگر مانند تهران 
بهترین روش برای انجام انتخاب رشته صحیح و اصولی
 برای انجام یک انتخاب رشته صحیح و اصولی باید به موارد زیر اشراف کامل داشت  و تمام این نکات را به کار بست.
مطالعه دفترچه کنکور سراسری و کنکور دانشگاه آزاد و گاهی از تمام قوانین دانشگاه ها، شرایط پذیرش، قوانین سربازی و معافیت از تحصیل برای پسران، انواع دوره های تحصیلی، شهریه دانشگاه ها و…. 
 آشنایی با کارنامه کنکور،تراز کل(نمره کل)، رتبه در سهمیه (رتبه در منطقه)، رتبه کشوری، مجاز بودن برای انتخاب رشته در دوره های روزانه، شبانه،غیرانتفاعی و پیام نور
شهریه دانشگاه ها
 تخصیص خوابگاه و شرایط رفاهی
 جنسیت پذیرش
 سهمیه ها( شامل سهمیه مناطق، سهمیه ۲۵ درصد، سهمیه ۵ درصد، سهمیه مناطق زلزله زده و سیل زده)
 دسته بندی رشته های تحصیلی( استانی، ناحیه ای،قطبی، کشوری) 
نحوه گزینش در رشته های تحصیلی برای دوره های مختلف( روزانه، شبانه، پیام نور، غیرانتفاعی ،مجازی، پردیس خودگردان، ظرفیت مازاد)
قوانین دانشگاه های خاص مانند دانشگاه شاهد، تربیت دبیر شهید رجایی، دانشگاه خاتم الانبیا کلیه دانشگاه های وابسته به ارگان های دولتی
آیا استفاده از نرم افزارهای انتخاب رشته یا دیدن رتبه های قبولی در سال قبل، برای انتخاب رشته کافیست؟
پاسخ این سوال قطعا خیر می باشد.بسیار دیده شده است که دانش آموزی در سال گذشته با رتبه 100 در رشته ای قبول شده است اما دانش آموز رتبه 100 در کنکور امسال،با وجود انتخاب همان  رشته در اولویت اول، پذیرفته نشده است.به دلایل زیر نمی توان با توجه به رتبه های سال قبل،انتخاب رشته کرد.
حذف برخی از رشته ها از دفترچه انتخاب رشته کنکور (مانند رشته مهندسی فناوری اطلاعات)
اضافه شدن رشته های جدید 
تغییر در گرایش ها و اسامی رشته ها(رشته مکانیک گرایش ساخت و تولید به مهندسی ساخت و تولید)
حذف یا اضافه شدن رشته محل ها
تغییر در ظرفیت پذیرش دانشگاه ها
تغییر اقبال عمومی داوطلبان از یک رشته به رشته دیگر
 
با وجود این حجم از اطلاعات پیدا و پنهان در کنکور،بهتر است با یک مشاور حرفه ای و با تجربه در زمینه انتخاب رشته مشورت کنید تا بهترین آینده را از لحاظ تحصیلی و شغلی برای خود،رقم بزنید.
i3
بهترین انتخاب رشته برای کنکور
بهترین روش انتخاب رشته برای کنکور،انتخاب رشته دستی توسط مشاورحرفه ای انتخاب رشته کنکور می باشد.تمام نرم افزار های فعال در انتخاب رشته به کمک آمار قبولی سال گذشته،رشته هایی را به داوطلبان پیشنهاد می دهند.این رشته ها اغلب برای یک بازه از رتبه ها یکسان است.مثلا برای داوطلبی با رتبه 100 و داوطلب دیگری با رتبه 110،رشته های یکسانی را پیشنهاد می دهند.مشکل دیگر نرم افزار های انتخاب رشته،به روز رسانی دیر و در بسیاری موارد نبود اطلاعات رشته های حذف شده و رشته های جدید در آن ها است.
نکته مهم دیگر که در این جا لازم است به آن اشاره شود،سابقه مشاور انتخاب رشته می باشد.اغلب دانشجویان،فارغ التحصیلان،اقوام  کافی نت ها و…. دانسته یا ندانسته در زمان انتخاب رشته،به دانش آموزان مشاوره های غلط می دهند و باعث سردرگمی و یا حتی انتخاب های بسیار غلط خواهند شد.
بهترین مشاور انتخاب رشته با توجه به رضایت دانش آموزان  در 16 سال اخیر،مهندس امیر حسین افشار می باشد که با داشتن سابقه طولانی و رزومه ای بسیار پر بار در برنامه های مختلف تلویزیونی به راهنمایی دانش آموزان پرداخته است.طبق متد استاد امیر حسین افشار که به جرات بهترین مشاور انتخاب رشته کنکور می باشند،انتخاب رشته بر اساس شیوه منحصر به فرد آینده پژوهی صورت می گیرد.تمام مشاوران انتخاب رشته و کنکور با شرایط و ملزومات گذشته انتخاب رشته می کنند،اما در روش ایشان،انتخاب رشته با نگاه به گذشته ولی بر اساس آینده صورت می گیرد که احتمال موفقیت را تا 100 درصد بالا می برد.در این روش با جمع آوری اطلاعات دانش آموزان شرکت کننده در کنکور،سهمیه ها،ظرفیت ها و روند تغییر اقبال عمومی داوطلبان و در نظر گرفتن بازار کار و … انتخاب رشته ای منحصر به فرد برای داوطلبان انجام می گیرد.
 
چگونه با انتخاب رشته اصولی نرخ بیکاری در جامعه کاهش می یابد؟
اغلب دانش آموزان با کسب یک رتبه بد در کنکور،به خاطر رهایی از فشار خانواده و درس خواندن در پشت کنکور،به تحصیل در هر رشته ای تن می دهند.از این رو بعد از چهار سال و فارغ التحصیلی مجددا به فکر ادامه تحصیل در رشته دیگر می افتند یا وارد بازار کار در رشته های غیر مرتبط می شوند.اما اگر با مشورت و انتخاب صحیح بتوانند در رشته مورد علاقه خود ادامه تحصیل بدهند و یا اینکه با درک موضوع و اهمیت انتخاب رشته بر حسب علاقه و توانایی خود،پشت کنکور بمانند و یک بار دیگر تلاش کنند،به طور قطع و یقین از تعداد افراد بیکار در سال های بعد کاسته می شود و به جای آن قشری تحصیل کرده و علاقمند به رشته تحصیلی خود وارد بازار کار می شوند که نوآوری و کارآفرینی از ویژگی های ایشان خواهد بود.
امیر بازدید : 138 یکشنبه 20 بهمن 1398 نظرات (0)

قبل از شروع  آموزش اینستاگرام ،در ابتدا با این اپلیکیشن محبوب اجتماعی آشنا می شویم.امروز در این مقاله می خواهیم در ارتباط با همه آن چیزی که نیاز دارید تا در ارتباط با شبکه اجتماعی انیستاگرام بدانید برایتان بنویسیم.

اینستاگرام چیست؟

اینستاگرام که در انگلیسی به آن Instagram گفته می شود در واقع ترکیبی از دو کلمه instant camera و telegram می باشد که به معنای پیام رسانی فوری از طریق عکس و دوربین می باشد. انیستاگرام یک شبکه اجتماعی رایگان است که به جهت اشتراک عکس و فیلم ساخته شده است. اینستاگرام نیز مانند اکثر برنامه های رسانه های اجتماعی به شما امکان می دهد تا کاربرانی را که به آن ها علاقه دارید دنبال کنید که به این عمل همان فالو کردن می گویند. فالو کردن افراد باعث می شود تا شما بتوانید در صفحه اصلی پست های اخیر افرادی را که آن ها را فالو می کنید ببینید.شما می توانید عکس ها و یا فیلم های منتشر شده از دوستان خود را با فشردن و قرمز کردن قلبی که در کنار پست آن ها می باشد لایک کنید که عمدتا لایک کردن به معنای پسندیدن می باشد و هم چنین زیر پست می توانید نظر و عقیده و یا احساس خود را بیان کنید و به اصطلاح کامنت بگذارید.

تاریخچه اینستاگرام:

سازندگان Instagram کوین سیستروم (Kevin Systrom) و مایک کریگر  (Mike Krieger)می باشند که این دو شخص بر روی پروژه ای چند منظوره به نام burbn فعالیت داشتند. این پروژه مربوط به عکاسی توسط موبایل بود.فعالیت آن ها در سانفرانسیسکو ادامه و گسترش یافت. مایک بر این باور بود که این پروژه شباهت هایی به برنامه فوراسکوئر foursquare دارد اما این در حالی بود که این پروژه می توانست ویژگی های بیشتری را شامل شود و از این رو تمرکز پروژه burbn به جهت اشتراک گذاری عکس ها ادامه پیدا کرد.

آموزش اینستاگرام و موسس اینستاگرام

بنیان گذار اینستاگرام

نسخه های برنامه اینستاگرام:

اولین نسخه این اپلیکیشن در اکتبر سال ۲۰۱۰ به صورت رسمی برای ios راه اندازی شد و طی یک ماه حدود یک میلیون کاربر به دست آورد و این آمار درحالی است که دو برنامه دیگر twitter  و foursquare در حدود دو سال به یک میلیون کاربر رسیدند.این برنامه در آوریل سال ۲۰۱۲ نیز برای سیستم عامل اندروید راه اندازی شد. در سال ۲۰۱۲ فیس بوک،این اپلیکیشن و سایت را به قیمت یک میلیارد دلار به دست آورد. امروزه آدام مصری (Adam Mosseri) به عنوان رئیس فعلی اینستاگرام فعالیت می کند.وی بیش از ۱۰ سال را با شرکت مادر اینستاگرام یعنی فیس بوک بوده و بر مهندسی،محصول و عملکرد انیستاگرام نظارت دارد.

برای مطالعه مقاله جامع آموزش اینستاگرام به سایت اصلی مراجعه نمایید.

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 6
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 16
  • آی پی دیروز : 0
  • بازدید امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 3
  • بازدید ماه : 43
  • بازدید سال : 189
  • بازدید کلی : 3,197