loading...
shokolat khone
parastoo بازدید : 6 یکشنبه 01 دی 1392 نظرات (0)

.شكلات تلخ
این روزها وقتی صحبت از بهترین شكلات می‌شود، حرف اول را شكلات تلخ می‌زند كه از خلوص بیشتری برخوردار است و خواص بسیاری را به آن نسبت می‌دهند؛ از كاهش فشارخون و كنترل دیابت گرفته تا كاهش احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی - عروقی.

 

 

2.شكلات سفید
این شكلات كه كاملا سفیدرنگ است، از كره كاكائو گرفته شده و كالری بالایی دارد. پس بهتر است هنگام خرید شکلات، جزو آخرین گزینه‌های انتخابی‌تان باشد؛ به خصوص اگر در حال كاهش وزن هستید.

 

parastoo بازدید : 4 یکشنبه 01 دی 1392 نظرات (0)

شکلات‌ها معمولاً با شیر ترکیب شده و وارد بازار می‌گردند. هر قدر درصد شکلات استفاده شده بیشتر باشد شکلات سیاه تر و تلخ تر می‌شود. شکلات‌ها از ۱۰٪ (شکلات سفید) تا ۹۹٪ (دارک چاکلیت یا شکلات تلخ) درجه بندی می‌شوند. معمولاً اسانس نعنا، پرتقال، موز، توت فرنگی و... را برای طعم دادن به شکلات اضافه می‌کنند.[نیازمند منبع]

در شکلات‌های تخته‌ای از مغز میوه جات مثل، گردو، فندق، بادام زمینی و... استفاده می‌شود. گاهی عسل، کارامل، مربا، کشمش یا شراب هم در تهیه شکلات به کار می‌رود. شکلات یکی از معروف‌ترین اسنک‌ها در همه جای دنیاست.[نیازمند منبع]

یکی از افزودنی‌های نامطلوب که باعث کاهش قیمت شکلات می‌شود، موم پارافین است. شکلات‌های دارای این افزودنی در دمای بدن به سرعت ذوب نمی‌شوند و از این روش قابل شناسایی می‌باشن

parastoo بازدید : 4 یکشنبه 01 دی 1392 نظرات (0)

تولید و مصرف شکلات در ایران نیز همچون بسیاری از کشورها سابقه‌ای چندان طولانی ندارد. اولین کارخانه شکلات سازی در ایران حدود ۶۰ سال پیش توسط دو برادر مهاجر روسی در تبریز راه اندازی شد. محصول این کارخانه تا مدتها فقط آب نبات و تافی برای بچه‌ها بود. این کارخانه و کارخانه‌های متعددی که بعد از آن بوجود آمدند، بتدریج دامنه فعالیت خود را گسترش دادند و انواع دیگری از محصولات را تولید کردند. در دهه‌های اخیر این شرکت‌ها بطرف تولید شکلات‌های تخته‌ای و لقمه‌ای در قالب مجلسی حرکت کرده‌اند. بطوری که امروزه انواع تافی، کارامل، کرم کاکائو، کارولین و شکلات‌های مغزدار، فانتزی، تیره و روشن در اشکال مختلف با بسته بندی‌های مناسب تولید می‌کنند. از فناوری پیشرفته در زمینه استفاده از دانه‌های روغنی کاکائو برخوردارند و برخی از آن‌ها در سال‌های اخیر به عنوان واحدهای تولید کننده یا صادر کنند نمونه انتخاب شده و جوایزی هم دریافت داشته‌اند.[نیازمند منبع]

امروزه حدود ۱۰۰۰ واحد صنعتی با ظرفیت تولید سالانه حدود تن میلیون تن شیرینی و شکلات در ایران فعالیت دارند. اما حجم تولید آن‌ها حدود ۵۰ درصد ظرفیت آن‌هاست و حدود ۲۰ درصد از آنچه تولید می‌کنند به خارج صادر می‌شود.صادرات شکلات ایرانی در دهه اخیر افزایش چشم گیری داشته‌است

parastoo بازدید : 3 یکشنبه 01 دی 1392 نظرات (0)

نوع سیاه آن به دلیل وجود آنتی اکسیدان جلوی تولید رادیکال‌های آزاد را می‌گیرد و بنابراین مفیدتر است.[۱۲] همچنین مصرف این ماده به راحتی از پوکی استخوان پیشگیری کرده و سرعت پیشرفت آن را کاهش می‌دهد.[۱۳] مصرف شکلات برای سگ‌ها، گربه‌ها و اسب‌ها مضر است و همچون سم در بدن آن‌ها عمل می‌کند.[۱۴]

راهنمای چشیدن شکلات تلخ

۱. اقامت در یک مکان آرام. برای بهتر کشف و لذت بردن از طعم و مزه شکلات تیره، بهتر است تلویزیون را خاموش کنید، کودک در حال جیغ کشیدن را آرام کنید، به سر و صدا از خیابان و یا حتی صدای دوستان خود را که صحبت بیش از حد و بیش از حد بلند را نشنوید و... اندکی سکوت اجازه می‌دهد تا با تمرکز بهتر و بهتر همه طعم شکلات را کشف کنید..

۲. کامتان را پاک کنید! مطمئن شوید که دهان خود را از طعم باقی‌مانده از آنچه شما قبلاً خورده‌اید و یا نوشیده‌اید تمیز شده باشد. اگر لازم باشد، خوردن یک تکه نان دهان شما را "خنثی" می‌کند. این موضوع برای کشف پیچیدگیهای طعم شکلات پیچیده بسیار مهم است.

۳. یک تکه از شکلات به اندازه کافی بزرگ را بخورید تا عطر و طعم در دهان توسعه کامل یابد. شکلات بیش از حد کوچک به شما فرصتی برای کشف هر طعم ظریف شکلات را نمی‌دهد. مهم ترین چیز به خاطر داشته باشید این است که طعم به تدریج حس شود بنابراین، با حداقل ده گرم شکلات شروع می‌شود.

۴. آوردن شکلات به دمای اتاق قبل از چشیدن. شکلات بیش از حد سرد به شما این امکان را نمی‌دهد که شما طعم و عطر را کشف کنید.

۵. ظاهر شکلات را دیده بانی کنید. سطح باید صاف و براق، بدون لکه‌های سفید (به نام شکوفه) باشد که در غیر این صورت نشانه این است که شکلات به طور نادرست ذخیره شده است.

۶. بوی شکلات. عطر یک جزء مهم از عطر و طعم است.

parastoo بازدید : 1 یکشنبه 01 دی 1392 نظرات (0)

کاکائو بومی آمریکای جنوبی، آمریکای مرکزی و مکزیک است و حداقل به مدت سه هزار سال در این منطقه کشت می‌شده است. مدارک باستان‌شناسی حاکی از کشت و استفاده خوراکی از این ماده در هندوراس در حدود ۱۱۰۰ سال پیش از میلاد مسیح است. شکلات در قسمت آمریکای مرکزی، نوعی کالای لوکس محسوب می‌شد و از دانه‌های کاکائو هم به عنوان پول استفاده می‌کردند. درگذشته شکلات بیشتر در نوشیدنی‌های شکلاتی کاربرد داشته‌است.[۵] شوکوهولیک: به فرد عاشق شکلات، شوکوهولیک گفته می شود.[۶] اولین بار، فاتحان اسپانیایی کاکائو را برای نشان دادن به پادشاه و ملکه اسپانیا از آمریکا به اروپا آوردند؛ و خیلی زود، این ماده جزو مواد غذایی قاره اروپا گردید. آن زمان از شکلات تنها در انواع نوشیدنی‌ها استفاده می‌شد که البته مقداری شکر به نوشیدنی اضافه می‌کردند تا تلخی آن گرفته شود. تا قرن ۱۷، شکلات در اروپا، ماده غذایی گران قیمتی محسوب می‌شد که تنها ثروتمندان از آن استفاده می‌کردند.[۷] در سال ۱۸۲۸م، هلندی‌ها روشی اختراع کردند که طی آن، چربی دانه‌های کاکائو را می‌گرفتند و از آن، کره کاکائو تهیه می‌کردند. از باقی‌مانده دانه کاکائو هم پودر کاکائو تهیه نمودند. همچنین طی روشی دیگر، شکلات را قلیایی نموده و به این ترتیب، مزه تلخ آن را از بین می‌بردند. از آن زمان بود که شکلات‌ها به شکل امروزی تهیه شد. گفته شده که جوزف فرای، اولین کسی بود که در سال ۱۸۴۷م، شکلات‌های امروزی را عرضه نمود که به راحتی قابل خوردن باشند.[۸] با وجود پیشرفت‌هایی که در صنعت شکلات انجام شد، شکلات محبوبیت فراگیر خود را مرهون جنگ جهانی اول است. در طول این جنگ، این ماده غذایی به عنوان جیره غذایی سربازان به کار گرفته شد و سربازان پس از بازگشت از جنگ، بهترین مبلغ آن بودند. به این ترتیب تا سال ۱۹۳۰ حدود ۴۰ هزار نوع شکلات گوناگون تولید شد

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 8
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 2
  • آی پی دیروز : 32
  • بازدید امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1
  • بازدید ماه : 1
  • بازدید سال : 1
  • بازدید کلی : 129