loading...
Raz Ashpazi
fatemeh بازدید : 8 یکشنبه 1393/06/09 نظرات (0)

مربای بهار نارنج

مواد لازم:

گل بهار نارنج                      یک کیلو

شکر                                یک  کیلو

زعفران                            نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه: 

گل بهار نارنج را سه بار جوشانده وهرباراب ان را عوض کنید تا تلخی ان گرفته شود.سپس دوازده ساعت در ب سرد بریزید واب ان را عوض کنید.شکر را با اب بجوشانید تا قوام ایدسپس بهار نارنج را در ان بریزید یک ربع بعد مربا اماده است.کمی زعفران در ان بریزید و بعد از دو دقیقه شعله را خاموش کنیدو در ظرف دم کنی بگذاریدتا خنکشودبهار نارنج

fatemeh بازدید : 3 شنبه 1393/06/08 نظرات (0)

مربای پوست پسته

مواد لازم : 

پوست پسته ی تازه         نیم کیلو

شکر                             نیم کیلو

وانیل                            نصف قاشق چایخوری

گلاب                             یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

پوست پسته را به مدت نیم ساعت می جوشانیمتا تلخی ان گرفته شود سپس به مدت شش ساعت داخل اب سرد می ریزیم ودر این مدت هر یک ساعت یک باراب ان را عوض می کنیم.شکر را با اب می جو شانیم تا قوام اید.سپس پوست پسته ها رااز اب گرفته به داخل شربت می ریزیم.گلاب ودر صورت تمایل کمی وانیل به ان اضافه کرده و به مدت چهل دقیقه روی حرارت ملایم قرار  می دهیم تا پخته شود.

درباره ما
با سلام خدمت شما بازدید کنندگان عزیز. هدف ما از ساخت این وبلاگ این است که آشپزی را به همه ی علاقه مندان به آشپزی آموزش دهم و امیدوارم که با بازدید از این وبلاگ مطالب خوبی را دریافت کنید.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 2
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 12
  • آی پی دیروز : 1
  • بازدید امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1
  • بازدید ماه : 1
  • بازدید سال : 3
  • بازدید کلی : 102