loading...
دوست داشتنی های آوا
آوا بازدید : 20 پنجشنبه 05 تیر 1393 نظرات (1)

http://ashpazeirani.com/wp-content/uploads/2013/12/1477956_686521561378937_20841664_n-620x330.jpg

برای مشاهده آموزش به ادامه مطلب مراجعه کنید…

 

اگه تاحالا باقلوا نخوردید این دستور رو درست کنید و مطمئن باشید که از خوردنش لذت میبرید.
مواد لازم
خمیرفیلو ۱ بسته
کره ۲۰۰ گرم
پودر بادام به میزان دلخواه
پودر گردو به میزان دلخواه
پودر نارگیل برای تزئین
مواد لازم برای شیره باقلوا
شکر به میزان لازم
هل ۲ عدد
زعفران مقداری
لیمو ۱ عدد
طرز تهیه
اول از همه کره را روی گاز با حرارت ملایم آب میکنیم.
ظرف مورد نظرمان (میتونید از سینی فر هم استفاده کنید) را آماده میکنیم و خمیر را اندازه ظرف برش میزنیم.
خمیر ما ۱۴ لایه بود ۷ لایه آن را جدا کردیم و اضافه های خمیر را روی آن گذاشتیم ،کره آب شده را با برس کامل روی خمیر میکشیم کره باید زیاد باشه
پس حتما همه جای خمیر را کره بکشید،
پودر بادام،و پودر گردو من از هرکدام حدود ۲۵۰ گرم اضافه کردم شما بستگی به خودتون میتونید کم یا زیاد استفاده کنید
اما هر چی بیشتر خوشمزه تر.
وقتی همه مواد را روی خمیر ریختیم ۷ لایه بعدی را روی مواد میزاریم
.به اندازه مورد نظرتون برش بزنید
و دوباره با برس روی سطح خمیر را کره میکشیم،
،و درون فر با درجه حرارت ۲۰۰ سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ البته درجه حرارت فر ها متفاوته بعد از ۱۵ دقیقه چک کنید اگه طلایی شده باشه کافی.
تا این باقلوا های خوشمزه ما تو فر میپزن ما باید شیره را آماده کنیم.
در مواد لازم نوشتم شکر به میزان لازم چون بعضی ها دوست داران شیره بیشتری استفاده کنم بعضی ها کم شیرین تر دوست داران من بیس اصلی رو میگم شما بستگی به سلیقه خودتون میتونید تغییر بدید.
ما از ۲ استکان شکر
و ۲استکان آب استفاده کردیم یعنی هر میزان شکر میریزید به همان میزان هم آب اضافه کنید.
روی گاز میزاریم و مرتب هم میزنیم حرارتش اولش زیاد باشه بعد حرارت رو کم کنید.وقتی که شروع به جوشیدن کرد لیمو را آب گرفته و اضافه میکنیم،
اگر شیره شیرین دوست دارید لیمو اضافه نکنید اما لیمو طعم شیرنی رو متعادل میکنه و در نهایت هل و زعفران را اضافه میکنیم تا موقعی که به اون غلظتی که مناسب هست نه زیاد رقیق نا زیاد غلیظ برسه.
وقتی باقلوا آماده شد در جای خنک قرار میدهیم که کاملا خنک شود .
.وقتی خنک شد شیره را روی باقلوا میریزیم و با پودر نارگیل یا پودر پسته تزئین کنید

آوا بازدید : 16 چهارشنبه 04 تیر 1393 نظرات (0)

 

طرز تهیه سس موهامورا, پخت سس لبنانی


آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد لازم :

 فلفل دلمه ای 3 عدد (240 گرم پوره) (قرمز)
 سیر  4 حبه
 گردو  50 گرم
 زیره سبز (آسیاب شده)  3/4 قاشق چایخوری
 رب انار  1 و نیم قاشق سوپخوری
پیاز 1 عدد کوچک
فلفل قرمز (یا فلفل آلپو یا پاپریکای بوداده) 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1/4 فنجان (کاملاً خالص)

 

طرز تهیه :
1.گردوها را در یک کاسه قرار دهید، روی آن آب بریزید و بگذارید 1 ساعت خیس بخورد.
2.حبه های سیر را پوست بکنید و خرد کنید و با نمک در هاون قرار دهید. سیر را بکوبید و له کنید.

طرز تهیه سس موهامورا, پخت سس لبنانی


3. فلفل ها را بشویید و روی یک سینی شیرینی پزی که کف آن را با فویل پوشانده اید قرار دهید و روی کباب پز زیر شعله ی کباب کننده بگذارید. هر چند دقیقه یکبار آنها را برگردانید تا پوستشان سیاه و ذغالی شود. در این مرحله فلفل ها را با چند قاشق آب در یک کیسه ی پلاستیکی قرار دهید. در کیسه را سفت کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند. کیسه را باز کنید و پوست فلفل ها را بکنید. فلفل ها را دو نیم کنید و دانه ها و ساقه و سفیدی های داخلش را جدا کنید.
4. پیاز را پوست بکنید و 4 قسمت کنید.

 

طرز تهیه سس موهامورا, پخت سس لبنانی


5. فلفل، پیاز، سیر له شده، گردوی خشک، زیره سبز، رب انار، پوره فلفل قرمز یا پاپریکا و روغن زیتون را داخل ظرف غذا ساز بریزید. به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط یکدست و غلیظ شود بزنید. طبق ذائقه مزه دار کنید و سس را داخل یک کاسه بریزید. بگذارید سرو شود و سپس در یخچال نگهداری کنید.

نکته:
1. می توانید از فلفل پیکیلو استفاده کنید.
2. می توانید مقدار گردو را دو برابر کنید. سس چربتر و غلیظ تر می شود.

 

منبع : sooran.com

آوا بازدید : 32 چهارشنبه 04 تیر 1393 نظرات (0)

 


مواد لازم:

خمیر مخصوص باقلوا به مقدار لازم

گردو و بادام و مغو فندق و پسته و خلاصه هر چی دوست دارید هم به مقدار لازم

شربت

پودر دارچین کمی

کره ذوب شده 100 گرم

___________________________

مواد لازم برای تهیه شربت :

آب                                    1 لیوان

شکر                                 2 لیوان

آبلیمو                               1 قاشق غذاخوری

دارچین نکوبیده                    1 تکه

زعفران ساییده                    نصف قاشق چای خوری

____________________________

تهیه شربت:

آب  و شکر رو با هم مخلوط کرده و میذارید روی حرارت تا بجوش بیاد, بعد از بجوش اومدن حرارتش رو کم کرده و 10 دقیقه میذارید تا غلیظ شه شربتتون و در اخر آبلیمو رو اضافه کرده و تا 10 بشمارید سپس اونو از حرارت دور میکنید و دارچین و زعفران تون رو بهش اضافه میکنید و کنار میذارید تا سرد شه !

 

ابتدا مغز هایی که دارید رو با 2 قاشق شربت مخلوط کرده به اندازه ای که مغزها بهم بچسبند , و پودر دارچین رو نیز همین طور

یکی از ورقه های خمیر باقلوا رو برداشته  و از طول به دو نصف تقسیم کرده و روی اون رو با کره چرب کرده و ورق دیگه ای رو با همون سایز , روی اون قرار میدید و روی اون رو هم چرب میکنید:

1 قاشق از مغز ها رو در ابتدای ورقه از قسمت طول گذاشته و دو بال اونو روی هم تا زده و اونو به صورت رول میپیچید:

روی سطح شون رو با کره چرب کرده و توی سینی فر که چرب شده از قبل میچینید:

فر رو روی حرارت 180 درجه از قبل روشن کرده اید, بذارید بین 20 تا 25 دقیقه اون تو بمونه تا وقتی که طلایی رنگ شه و به محض خارج کردنش از فر روی اونو شربت سرد ریخته و با پودر پسته تزیین میکنید:

 

آوا بازدید : 14 چهارشنبه 04 تیر 1393 نظرات (0)

 

 

× سلام دوستان عزیز!

این یه نوع سُس عربیه که گاهی به عنوان پیش غذا هم سرو میشه! مطمئنم اگه گذرتون به رستورانهای عربی افتاده باشه ,اینو چشیده اید! توی ساندویچ شاوارما هم از این سُس استفاده میشه!

 


مواد لازم:

1- نخود پخته شده آماده 1پیمانه یا 300  گرم

2- اَرده سفید نصف پیمانه

3- آبلیمو نصف پیمانه

4-روغن زیتون نصف پیمانه

اول نخود ها رو توی مخلوط کن ریخته و اَرده سفید و آبلیمو و روغن زیتون رو بهش اضافه کرده و مخلوطشون میکنیم و الان آماده است!

 

بعد چنگالی رو خیس کنید و بزنید توی سماق و تزیینش کنید!

 

 

آوا بازدید : 21 چهارشنبه 04 تیر 1393 نظرات (0)

سلام ! امیدوارم تاخیر طولانیم رو به بزرگی خودتون ببخشید. با همه شماهایی هستم که توی این مدت به خودتون زحمت میدادین و میومدین اینجا ولی با صفحه های تکراری روبرو میشدین. این چند وقته دلایل مختلفی من رو از نوشتن باز داشته بود که همه اینا چیزی جز کم سعادتی بنده نبود. متاسفم!

و الان چقدر سخته شروع دوباره بعد از مدتها، توی این یه هفته اخیر شاید بیشتر از ١٠ بار صفحه ارسال مطلب رو باز کردم و دوباره بستمش بدون ارسال پست......امروز که صفحه مدیریت قبلی رو باز کردم دیدم بیشتر از ١٠ تا پست پیش نویس ثبت شده که همه نیمه کاره ترجمه شده و ولش کردم .گاهی وقتا ادم اینقدر توی زندگی غرق میشه که هرچی تند و خیز برمیداری بازم عقبی و کلی کار نکرده مونده و وقتت خیلی محدود و تنگ میشه! منم توی این شرایط هستم هنوزم.....

 

 


مواد لازم:

آرد شماره ١ یا آرد مخصوص شیرینی ۴ لیوان + پودر شیر خشک ۴ قاشق غ + بکینگ پودر ٢ قاشق غ + شکر نصف لیوان + نمک نصف قاشق چ + خمبره ترش ١ قاشق غ + روغن ربع لیوان + آب گرم تقریبا ١ لیوان( برحسب نیاز ) + یک قالب ٢٠٠ گرمی کره ( کره رو از یخچال خارج کرده تا نرم شه و بعد که کمی نرم شد اونو با وردنه پهنش کرده و توی یه نایلکس پیچیده و دواره بذاریدش توی یخچال تا سرد بشه! )

 

مواد لازم برای مالیدن روی کراواسون :

پودر شیر خشک ١ قاشق غ + آب ١ قاشق غ + شکر ربع قاشق غ

آرد رو الک کرده و همه مواد خشک رو بهش اضافه کرده و با هم مخلوطشون میکنید و و روی آرد  یه حفره درست کرده و روغن رو توی اون ریخته و با انگشتاتون با هم مخلوطشون کرده،سعی کنید در حین مخلوط کردن دستاتون رو بالا اورده تا هوا به خمیرتون بیشتر وارد بشه،الان دوباره یه حفره دیگه با خمیرتون درست کرده و آب گرم رو به تدریج بهش اضافه کنید و با هر بار اضافه آب ،خمیر رو با انگشتاتون ورز داده تا خمیر نرم و ملسی بدست بیاد؛ خمیر بدستاومده رو بذارید به مدت ١ ساعت توی اتاق گرمی بمونه تا ور بیاد:

بعد از ور اومدنش اونو به شکل دایره بزرگی پهن کرده:

و کره پهن شده جامد

 رو روی نصف دایره خمیر قرار داده،البته کره نباید یخزده باشه که خمیر رو پاره کنه،باید سرد ولی نه چندان نرم باشه ،

و نصف دوم خمیر رو تا نیمه تا زده و روی کره پهن شده قرار میدید،

و دوباره اونو تا ی سوم زده

و سپس با وردنه اون رو از وسط به طرف بیرون پهن کرده تا هوای موجود در اون خارج شه، و اگر که کره از بین لایه خمیر خارج شد در حین عمل اخراج هوا، اشکالی نداره :

سپس خمیر رو توی سینی گذاشته و  باز دوباره اونو با وردنه پهن کرده و دوباره تا زده و باز سه باره پهنش کنید: این کار تا زدن و باز پهن کردن رو تا ٣ بار تکرارش کرده بدون اینکه هر بار فاصله ای بذارید بین دفعات؛با این کار شما کره رو بین لایه های خمیر به جابجا کرده با تا زدن و پهن کردن چند باره؛

و بعد از اتمام مراحل تازدن خمیر رو به مدت ربع ساعت بذارید تا استراحت کنه،خمیر رو با چاقو به چهار قسمت هم اندازه تقسیم کرده،و میبینید که بدون هیچ تلاشی خمیرتون لایه لایه هست؛ هر یک از اون ۴ قسمت رو برداشته و به شکل یک دایره جداگانه پهنش کرده و هر کدوم از اون دایره ها رو به شکل مثلث های متساوی الساقین در اورده ،

توی این مرحله اگه دوست دارید توی اونو مقداری از هر پنیری که دوست دارید و یا شکلات نوتیلا بذارید و از قسمت ضلع پایینی به طرف نوک مثلث میپیچیدش ، البته اینکارو با فشار انگشتاتون انجام ندید؛

و برای چرب کردن روی کراواسون مواد گفته شده رو با هم مخلوط کرده و روی اونو باهاش چرب کرده، این طور که گفته نتیجه بهتر از استفاده تخم مرغ واسه اینکار میشه؛

و اونارو توی سینی چرب شده با روغن میچینید و میذارید ربع ساعت تا ٢٠ دقیقه بیرون از فر بمونه تا کمی باز شه و بعد بذارید توی فر با حرارت ١٨٠ تا ٢٠٠ درجه سانتی گراد طبقه وسط< که اینجا باز متاسفانه نگفته چقدر باید توی فر بمونه که همینجا از دوست خوبم سحر جون البته اگه هنوز اینجا رو میخونه میخوام که تجربه شو در اختیارمون بذاره و بگه چقدر وقت میخواد تا پخته و طلایی رنگ شه:

 

 

آوا بازدید : 15 چهارشنبه 04 تیر 1393 نظرات (0)


مواد لازم:

آب ١ لیوان + شکر ١ لیوان + کافیفوری یا همون نسکافه ١ لیوان ( از نوع قهوه ای روشن)+ شیر ١ لیوان

 

نسکافه رو توی مخلوط کن ریخته :

و بعد شکر رو نیز همینطور:

و بعد آب:

و به مدت ١ دقیقه اونارو با هم مخلوط میکنیم:

مواد داخل مخلوط کن رو توی یه ظرف در دار مخصوص ریخته و بذاریدش به مدت ١ ساعت توی فریزر بمونه!( این کِرِم رو میتوینید توی فریزر نگه دارید تا در مواقعی که لازمش دارین ازش استفاده کنید...

شیر رو جوشانده:

١ قاشق از کِرِم به دست اومده رو توی لیوان ریخته:

و شیر جوش اومده رو بهش اضافه کرده:

 

و مدت اندکی بذارید همینطور دست نخورده بمونه:

و بعد از اون همش زده :

آوا بازدید : 32 چهارشنبه 04 تیر 1393 نظرات (0)


مواد لازم:

آب ١ لیوان + خمیره ترش ١ قاشق چ + ١ و نیم قاشق غذا خوری شکر + نمک نصف قاشق غ + ٢ و نیم لیوان آرذ

شکر و خمیره رو توی آب ذوب کرده، نمک و ارد رو توی ظرفی مخلوط کرده،و سپس مخلوط خمیره رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم،

در ابتدا خمیرتون به دست میچسبه، ولی با ادامه ورز دادن یه خمیر نرم بدست میارید که به دست نمیچسبه،و باز ادامه میدیم و هر از چند تا ورز با قوت میزنیش، ورز رو تا ۵ دقیقه ادامه میدیم، باید نتیجه کارتون یه خمیر نرم و کشدار باشه که به دست هم نچسبه،اگه شل باشه پهن کردنش سخت میشه،اگه خمیر به دستتون میچسبه کمی آرد اضافه کنید و یا بر عکس اگه زیادی سفت بود دستتون رو با کمی آب خیس کنید و ورز بدید تا به قوام دلخواه برسید؛ و اینم شکل خمیر بعد از اینکه ورز دادین:

روی اونو میپوشونید و میذارید ربع ساعت توی اتاق گرمی بمونه:و اینم شکل خمیر بعد از استراحتش، خیلی حجمش تغییری نکرده:

و خمیر رو به ١٢ قسمت تقسیم کرده و شانه گرفته و روی سطحی که آرد پاشیده اید گذاشته و روی اونو با پارچه نازکی میپوشونید:

و نیم ساعت به همون صورت بذارید استراحت کنه، تا قشنگ و آسون پهن بشه، اینم شکلش بعد از استراحت، اگه بزنید روی اون صدای طبل مانندی میده:چ

شعله بالای فر رو با حرارت زیاد روشن کرده و سینی رو طبقه بالا و یا یکی پایین تر از بالایی قرار داده:

روی سطح کارتون رو آرد پاشیده و شانه ها رو به دلخواه نازک و یا کلفت پهن کرده،ولی خیلی نازک پهن نکنید تا بعد از پخت خشک نشه نان:

١٣ تا دستمال کاغذی  آشپزخونه رو برداشته و هر خمیر پهن شده رو روی یه دستمال آشپزخونه قرار داده و هر ٣ تا دستمال حاوی خمیر رو روی هم بچینید:

دستمال سیزدهم رو برداشته و اولین مجموعه ٣ تایی که پهن کرده ایم رو روی اون دستمال سیزدهمی برگردونده تا به این صورت اولین خمیری که پهن کرده ایم رو برداریم، چون زود تر از همه پهن شده و حسابی ور اومده و ما نمی خوایم که بیشتر ور بیاد و به دستمال بچسبه، سینی داغ رو از فر خارج کرده و دستمال حاوی اولین خمیر پهن شده رو توی سینی برگردونده و یا میتونید اونو روی کف دستتون برگردونده و با احتیاط توی سینی بذارید تا شکلش خراب نشه، اگه سینی جا داره بیشتر از ۴ تا قرص نان میتونید بذارید توی سینی و اونو به مدت چند دقیقه بذارید توی فر، البته همونجا کنار فر چند دقیقه منتظر بمونید و بالا اومدن و پف کردنش رو ببینید ، چون خیلی زود سرخ میشه،

 

 

آوا بازدید : 29 چهارشنبه 04 تیر 1393 نظرات (0)


مواد لازم :

خرما ٣۵٠ گرم + روغن یا کره ٢ قاشق غ + بادام و کاجو نصف لیوان

هسته رو از خرما ها جدا کرده

و بادام ها رو خرد کرده

و روغن رو هم توی ظرفی ریخته و روی حرارت بذارید تا گرم شه ،

بعد بادام ها رو بهش اضافه کنید تا کمی تفت بخوره و نرم شه،و الان خرما رو روی سطحی پهن کرده

و مغزها رو روی اون بریزید و با دست اونارو فشار بدید تا توی خرما فرو برن،

بعد اونو برش بدید و یا به شکل گردی درست کنید:

آوا بازدید : 31 چهارشنبه 04 تیر 1393 نظرات (0)

برای مشاهده این پست به ادامه مطلب مراجعه کنید؛


مواد لازم:

نان تورتیلا ( یا لواش ) ٣ عدد + دارچین ١ قاشق چ + مارگارین کم چرب ۴ قاشق سر پُر + شکر قهوه ای ٢ قاشق غ

_______________________________________________________________

دارچین و شکر قهوه ای و مارگارین رو توی ظرفی با هم مخلوط کنید و نان رو توی ظرفی بذارید و روی سطح نان رو با مواد مخلوط شده آغشته کنید؛

و نان رو رول مانند بپیچید و در انتها کمی از مخلوز دارچین رو بمالید به نون تا به هم بچسبن؛

و نون های دیگه رو هم به همین ترتیب با مخلوط دارچین اغشته کرده وبپیچید؛

و دور تا دور رول ها رو با باقی مونده مخلوط دارچین اغشته کنید ؛

و به این شکل برش داده؛

و اونا رو توی سینی میچینید و میذارید توی فر با حرارت ١٨٠ درجه سانتی گراد ٧ دقیقه بمونه تا کمی سرخ شه؛

آوا بازدید : 13 چهارشنبه 04 تیر 1393 نظرات (0)

 

 

 به ادامه مطلب مراجعه کنید.


مواد لازم:

آرد ٢ لیوان + کره ورق شده و یا تکه شده ئ سرد ۴۵٠ گرم + نمک ربع قاشق کوچک + ٣/۴ لیوان آب سرد + آبلیمو ١ قاشق کوچیک

*************************************

نمک رو با آرد مخلوط کرده و روی یه سطح یه حفره به این شکل وسط آرد درست میکنیم و آبمون رو به تدریج اضافه کرده:

و اونو با هم مخلوط میکنیم:

و ورزش میدیم:

و خمیرمونو جمعش میکنیم و به صورت توپ درش میاریم:

سپس با چاقو یه x  بزرگ و عمیق روی خمیرمون ایجاد میکنیم:

و بعد اونو از ۴ طرف میکشیم تا به شکل یک ستاره ۴ پَر در بیاد و به همین صورت اونو با وردنه پهنش میکنیم(به عکس دقت کنید!):

بعد کره مونو به ۴ قسمت تقسیم میکنیم (به سایز کره توجه کنید!)  و یکی از اون چهار قسمت رو بذارید وسط خمیر و باله های خمیر رو بندازید روی کره از هر چهار طرف!به این صورت:

 و الان دوباره خمیر رو با همون شکلی که هست با وردنه به آهستگی پهن کرده،

به طوری که مستطیل شکل بشه:

و بعد اونو از طول تا میزنیم:

2 طرفشو که انداختیم روی هم دوباره به این شکل درمیاد:

و سپس به مدت ٢٠ دقیقه میذارییمش توی یخچال،و بعد از ٢٠ دقیقه اونو از یخچال خارج کرده و با اون ٣ قسمتِ باقی مونده از کره نیز همین کار رو تکرار کرده،یعنی قسمت دوم رو به شکل کره ای در آورده و بعد به شکل ستاره ۴ پَر پهن کرده و قسمت دوم کره رو میذاریم لای اون خمیر پهن شده و باله های اونو میندازیم روی کره و یه مستطیل که شد

اونو با وردنه پهن میکنیم و مستطیل درازی ازش درمیاریم

و بعد دوباره لایه هاشو میندازیم روی هم از دو طرف و میذاریم ٢٠ دقیقه توی یخچال و این کار رو با ٢ قسمت باقی مونده از کره نیز تکرار میکنیم! (فهمیدین چی شد؟نیشخند)

و بعد اون رو میذاریم لای یه کاغذ روغنی

و اونو خوب لای کاغذ روغنی بپیچید تا هوا بهش نخوره،(البته که باید بعد از تکمیل این ۴ مرحله اینکار رو بکنید تا کره خیلی خوب بین این طبقات پخش بشه)،و بعد بذاریدش توی یخچال تا یک یا دو روز، و یا میتونید بعد از نیم ساعت از گذاشتن توی یخچال استفاده اش کنید! و میتونید بذاریدش توی فریزر ......

 

تعداد صفحات : 2

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 16
  • کل نظرات : 2
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 1
  • آی پی دیروز : 6
  • بازدید امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1
  • بازدید ماه : 4
  • بازدید سال : 110
  • بازدید کلی : 837