loading...
آشپزی کنید ! خیلی ساده! در تیستی کوک
Ashpaz bashi بازدید : 16 جمعه 13 دی 1392 نظرات (1)

آشپزی - انواع غذا با مرغ - طرز تهیه آبگوشت با آب انار

گوشت را پس از پاک کردن و شستن، چند تکه کرده و با پیاز خرد شده و روغن کمی تفت دهید. نخود و لوبیا را از قبل خیس کنید. بعد از خیس خوردن، آنها را با زردچوبه و ۲ لیوان آب داغ روی شعله ملایم بپزید

http://up.tastycook.tk/up/tasty/Pictures/Food/600.gif

 ● مواد‌ لازم برای 5 یا شش نفر

▪گوشت سردست نیم کیلو
▪پیاز متوسط دو عدد
▪نخود و لوبیا سفید یک فنجان
▪فلفل سبز ریزچند عدد
▪سیب زمینی استانبولی ۲۵۰ گرم
▪آب انار۱ لیوان
▪رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
▪نمک و فلفل وزردچوبه به میزان کافی

● طرز تهیه:

ادامه مطلب را دنبال کنید

Ashpaz bashi بازدید : 12 جمعه 13 دی 1392 نظرات (0)

http://up.tastycook.tk/up/tasty/Pictures/Food/url6666666666.jpg

مواد لازم 

برای چهار نفر :
نخود-لوبیای سفید=روی هم رفته یک لیوان بزرگ
گوجه فرنگی=2 عدد بزرگ
پیاز پوست گرفته شده=2 عدد متوسط
فلفل سبز تازه=2 تا 3 عدد
نمک،فلفل و آبلیمو=به مقدار لازم
گوشت گوسفند با استخوان و چربی=500 گرم
سیب زمینی شسته شده با پوست=4 یا 5 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی= یک قاشق غذا خوری
سیر ( به دلخواه = یک حبه بزرگ

طرز تهیه :

ادامه مطلب را دنبال کنید

Ashpaz bashi بازدید : 19 پنجشنبه 12 دی 1392 نظرات (0)

http://up.tastycook.tk/up/tasty/Pictures/Food/fo137.jpg

اشکنه یکی از غذاهایی است که از دیرباز در ایران طبخ می‌شده است. این غذا با توجه به موادی که در آن به کار می‌رود بسیار متفاوت است. گاه سبک و گاه سنگین‌تر است. شما می‌توانید با توجه به ذائقه و رژیم غذایی خود مواد داخل آن را تغییر دهید.

مواد لازم:‌

برنج خشک:‌ 3 قاشق سوپ‌خوری

لپه:‌ 2 قاشق سوپ‌خوری

بادمجان:‌ یک عدد

کدو:‌ یک عدد

سیر: 3 حبه

پیاز: ‌2 عدد

تخم‌مرغ: 2 عدد

پیازچه تره و جعفری:‌ یک فنجان

طرز تهیه:

ادامه مطلب را دنبال کنید

Ashpaz bashi بازدید : 17 پنجشنبه 12 دی 1392 نظرات (0)

مرغ تمیز کرد‌ه را با پیاز سرخ شد‌ه و کمی نمک و د‌و لیوان آب می‌گذاریم بپزد‌، به طوری که بعد‌ از پخته شد‌ن کمی آب د‌اشته باشد‌ و بعد‌ زعفران سایید‌ه و نمک و فلفل و خلال تلخی گرفته را به آن اضافه می‌کنیم

http://up.tastycook.tk/up/tasty/Pictures/Food/%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%B4-%D9%85%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C.jpg

● مواد‌ لازم
▪ مرغ تمیز کرد‌ه و شکم خالی؛ ۵/۱ کیلوگرم
▪ ماست چکید‌ه؛ یک کیلوگرم
▪ زعفران سایید‌ه؛ یک قاشق مرباخوری
▪ خلال نارنج یا پرتقال تلخی گرفته؛ یک لیوان (خلالها را باید‌ سه تا چهار مرتبه، هر د‌فعه به مد‌ت یک ربع بجوشانیم تا تلخی آن گرفته شود‌)
▪ پیاز سرخ کرد‌ه؛ ۳ عد‌د‌
▪ نمک و فلفل؛ به مقد‌ار لازم

● طرز تهیه

ادامه مطلب را دنبال کنید
 

Ashpaz bashi بازدید : 17 پنجشنبه 12 دی 1392 نظرات (0)

http://up.tastycook.tk/up/tasty/Pictures/Food/0do9bblz9l68vak6uulu.jpg

مواد اولیه : برای 4 نفر

 کره  2 قاشق سوپخوری
 روغن کانولا  1 قاشق سوپخوری
 پیاز (خرد شده)  1 عدد
 هویج (خرد شده)  2 عدد
 کرفس (خرد شده)  2 ساقه
 سیر (ریز شده) 2 حبه
آویشن 1 قاشق سوپخوری
برگ بو 2 عدد
سس گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
پاپریکا 1 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
عصاره مرغ 5 فنجان
سس ورسستر شایر 1 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش (تازه) 1 قاشق سوپخوری
خامه (پر چرب) 1/4 فنجان
ماهی سالمون 450 گرم
پیازچه (تازه، ریز خرد شده، جهت سرو) 2 قاشق سوپخوری

آویشن 1 قاشق سوپخوری (تازه، ریز شده، یا 1 قاشق چایخوری خشک)
ماهی سالمون (مزه دار شده با نمک و فلفل، پخته، تکه های کوچک)

طرز تهیه :

ادامه مطلب را دنبال کنید

Ashpaz bashi بازدید : 19 پنجشنبه 12 دی 1392 نظرات (0)

http://up.tastycook.tk/up/tasty/Pictures/Food/url.jpg

قارچ =100 گرم
فلفل دلمه ای= 100 گرم
مرغ خردشده= 500 گرم
رب گوجه فرنگی= به مقدار لازم
پنیر پیتزا= 100 گرم
کره= به مقدار لازم
آب= به مقدار لازم
فلفل،دارچین،پودر آویشن،نمک= به مقدار لازم
جعفری خرد شده= 100 گرم
آبلیمو= به مقدار لازم

طرز تهیه:

Ashpaz bashi بازدید : 25 پنجشنبه 12 دی 1392 نظرات (0)

قطعات مرغ را خوب شسته وآبکشی کنید. سپس روی حرارت ملایم گذاشته همراه با آب بگذارید تا به مدت ۲۰دقیقه بپزد. در هنگام پخت به آن کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بزنید

  http://up.tastycook.tk/up/tasty/Pictures/Food/31939200134875858822.jpg

● مواد لازم

▪ نصف لیوان روغن نباتی
▪ یک کیلو و نیم مرغ
▪ یک عدد فلفل دلمه سبز، قرمز و زرد
▪ ۳ دسته پیازچه ریز شده
▪ یک سوم لیوان گشنیز تازه ریز شده
▪ یک قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
▪ ۴۰۰گرم رب گوجه فرنگی
▪ یک عدد پیاز ریز رنده شده و ادویه مخلوط
▪ نمک، فلفل قرمز
▪ پودر آویشن به مقدار لازم.

● طرز تهیه:

 

Ashpaz bashi بازدید : 31 چهارشنبه 11 دی 1392 نظرات (0)

http://up.tastycook.tk/up/tasty/Pictures/Food/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%20%D9%BE%D8%AE%D8%AA%20%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%B4%20%D9%85%D8%B1%D8%BA%20%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%AA%DB%8C.jpg

 

مواد لازم

۳ قاشق سوپخوری روغن مایع
۳ عدد پیاز متوسط خلال شده
۳ عدد گوجه فرنگی متوسط
۱ قطعه ۵/۲ سانتی دارچین نکوبیده
۲ عدد دانه هل
۴ دانه فلفل سیاه درسته
نصف قاشق چایخوری زیره سیاه
۱ قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده
نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ عدد مرغ حدود ۱ تا ۵/۱ کیلوگرمی خرد شده به ۸ قطعه و پوست گرفته
(در صورت تمایل می توانید از ۶۷۵ گرم گوشت مرغ بدون استخوان و خرد شده استفاده کنید)
۲ قاشق سوپخوری ماست
۴ قاشق سوپخوری آبلیمو
۲ قاشق سوپخوری گشنیز خرد شده
۲ عدد فلفل سبز خرد شده

طرز تهیه :

ادامه مطلب را دنبال کنید

تعداد صفحات : 2

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 20
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 0
  • آی پی دیروز : 1
  • بازدید امروز : 1
  • باردید دیروز : 2
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 5
  • بازدید ماه : 32
  • بازدید سال : 32
  • بازدید کلی : 1,708